Saga Overskap med 1 dør

Velg Farge :

Varenummer: p-100018

Hjørne overskap i antikk håndmalt utførelse.


Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg.

Hyttekjøkkenet er modulbasert og leveres flatpakket for enkel transport og håndtering. Selve monteringen gjør du enkelt selv. Modulene kan kombineres med hverandre på en slik måte at du enkelt kan konstruere en løsning som både passer til din hytte og som samtidig gir kjøkkenet det særpreget du ønsker. Alle underskap leveres komplett med hver sin benkeplate.

Produktet blir levert Flatpakket
Bredde 50 cm
Dybde 29 cm
Høyde 55 cm
Materiale Heltre furu
Krever trykkvann Nei
Krever innlagt strøm Nei

Spesifikasjoner:

Monteringsanvisning
Monteringsanvisning saga hyttekjøkken overskap med en dør

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.