Gassvannvarmer 5,5L for utebruk

Varenummer: 6327173

Gjennomstrømningsvarmer drevet på propan for utendørs bruk. Bruker kun 2L pr minutt ved bruk sammen med hyttepumpe

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 25 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: 1 stk.
Butikk / Lager Drammen: 3 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 2 stk.
Butikk / Lager Hamar: 1 stk.
Butikk / Lager Gol: 1 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: 1 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 1 stk.


Den perfekte utedusjen som aldri går tom for vann! Qlima gassvannvarmer gir 5,5L vann pr minutt med en økning av vanntemperaturen på 25 grader. Det er imidlertid viktig å merke seg at vannvarmeren kun bruker ca 2L pr minutt når det benyttes Aquatech hyttepumpe (Vera vannsystem). Ved mindre temperaturøkning økes vannmengden og tilsvarende mindre vannmengde dersom man ønsker enda varmere vann (maks 70 grader)

Vannvarmeren er beregnet for utebruk og skal ikke monteres innendørs, fordi det ikke er noe avluftingsrør som skal tilkobles her. Vannvarmeren er bærbar og kan benyttes hvor som helst. Kan benyttes på hytta, camping, bilvask eller som utedusj. Den kan kobles til hageslangen eller du kan lage deg ditt eget vannopplegg for eksempel basert på en dykkerpumpe plassert oppi en tank eller bøtte. Det kan selvsat også knyttes opp mot Vera Vannsystem eller lignende fast opplegg. Bærehåndtaket kan også benyttes til å henge vannvarmeren på yttervegg eller annet egnet sted. 

Varmeren kobles direkte til en propantank ved hjelp av slange. Piezotenning muliggjør tenning uten hjelp av strøm eller batterier. Selve justeringen av varme og flammestyrke justeres på frontpanelet. 

For å hindre frostskader er vannvarmeren ustyrt med avtappingsventil som gjør det enkelt å tappe den for vann. En lang dusjslange på 2 meter med påmontert dusjhode medfølger. Skruer og plugger for permanent feste medfølger. Regulator er ekstrautstyr. 

Bredde 29 cm
Dybde 15 cm
Høyde 37 cm
Vekt 5 kg
Effekt 5800-11000 watt