Til toppen
Varenr.: 13430100

Separett Tiny Urintank

Intern urintank til Separett Tiny som kan benyttes i de tilfeller der urinen ikke kan ledes ut.

Fraktalternativer

Intern urintank til Separett Tiny som tømmes ved behov.  Det kan være mange grunner til at urinen ikke kan ledes ut til infiltrasjon. Hytta kan være plassert på fjell, toalettet kan være montert i mobil enhet eller man kan av ulike grunner ikke lage hull i gulv eller vegg. Separett Tiny kan enkelt klargjøres for montering av denne tanken og det er derfor bare å sette den på plass i toalettet. 

Urintanken er utstyrt med en tømmingsindikator som er plassert på toppen av tanken og varsler rødt når denne er full. Tanken er konstruert for en hygienisk og kontrolert tømming av urin.

NB! Urin er en steril og næringsrik væske (nitrogen) som kan deponeres kontrollert i naturen, aller helst ved røttene til et større tre, som kan nyttiggjøre seg næringsstoffene. Dersom urinen skal helles i en hekk eller lignende, så bør den først tilsettes like deler vann.Med Separett urintank slipper man å lage hull i vegg eller gulv for å lede væsken ut av rommet.

Separett Tiny

Separasjonstoalett med moderne design og høy brukerkomfort. Separett Tiny er lite kompakt separasjonstoalett spesielt utviklet for de som har utfordringer med plass.
12710100