Snurredass m/løse kammer

Velg Med strøm :
Velg Kapasitet (liter):

Varenummer: p-100134

Snurredassen med løse kammer er et biologisk hyttetoalett som leveres med 3 beholdere i toalettet, og en ekstra for utskifting og etterkompostering.


Fordelen med løse kammer er forenklet transport og tømming av avfallet. Modellen leveres med 3 beholdere i toalettet og en ekstra for utskifting og etterkompostering. Dreiing fra et kammer til neste gjøres ved hjelp av et dreiestag som klemmes rundt sentertoppen.

Fordelen med løse kammer er at man kan bytte ut og supplere med det antall beholdere man har behov for 

Kravet til høyde under gulv er normalt noe høyere enn selve målet på beholderen, med mindre man kan la beholderen stå plassert delvis på utsiden av veggen.

Toalettstolen er produsert i porselen og er enkel å rengjøre. I tillegg er den plasserings-vennlig og tar seg godt ut på baderommet

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til kompostbeholder og toalettstol følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim, slange/beholder for overskuddsvæske, nedføringsrør, sanitærbark og tettepropp som benyttes ved lengre fravær.

Har du valgt modellen med strøm så følger det elektrisk vifte for plassering i lufterør, samt varmekabel i kompostbeholder. Har du ikke strøm på hytta kan det benyttes en vindvifte og/eller en 12V vifte for å sikre et luktfritt toalettrom året rundt. 

Bredde Toalettstol 37 cm
Dybde Toalettstol 48,5 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde Toalettstol 47 cm
Sittehøyde 42 cm
Antall kammer 4
Krever trykkvann Nei

Spesifikasjoner:

Funksjon
Funksjonsbeskrivelse for kompostering
Mål toalettstol
Praktiske mål for montering av toalettstol
Leveranseinnhold
Leveranseinnhold for store biologiske toaletter
Brukermanual
Monteringsanvisning og brukerveiledning for store biologiske toaletter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.