Til toppen
Varenr.: p-100234

Snurredass med løse kammer, separasjonstoalett

Urinseparerende hyttetoalett med stor kapasitet. Leveres i to alternative modeller. Porselenstol med med spyling i front

Velg Med strøm :
Velg Kapasitet (liter):
Fra:

Fraktalternativer

Dersom man ikke har strøm på hytta og dårlige trekkforhold, vil vi anbefale toalettstol med urinseparasjon. Grunnen til dette er at urin er luktutviklende. Ved å drenere urinen ut i grunnen vil man oppnå at toalettet utvikler mindre lukt, selv når det er dårlige trekkforhold.Snurredassen med løse kammer er et biologisk hyttetoalett som leveres med 3 beholdere i toalettet, og en ekstra for utskifting og etterkompostering. På grunn av stor kapasitet blir det sjeldnere tømming. Komposten får dessuten lang oppholdstid, hvilket gjør at den vil være helt eller delvis kompostert ved skifte av kammer. Komposttanken har tre innvendige beholdere som er dreibare, hvilket gjør skifte av kammer enkelt. Gunstig temperaturforhold for kompostering er over 10°C. Ved bruk av varmekabel oppnås god kompostering og fordamping.

Det er kun porselenstolen som er plassert i toalettrommet mens komposteringen foregår under gulvet. Dette gir lang avstand til avfallet, og toalettrommet vil se ut som i en hvilken som helst bolig. Skifting og tømming av kammer er en enkel operasjon ved å åpne luken i siden på komposteringskammeret. Urin ledes til medfølgende overskuddsbeholder eller til infiltrasjonsgrøft dersom dette er mulig.

Toalettet leveres komplett med toalettstol, nedføringsrør, kompostbeholder, lufterør (4m), takgjennomføringsrør (2m), takmansjett for tetting gjennom tak samt pipehatt.