Til toppen
Varenr.: p-100233

Snurredass standard separasjonstoalett

Urinseparerende hyttetoalett med stor kapasitet. Leveres i tre alternative høyder. Porselenstol med med spyling i front

Velg Med strøm :
Fra:

Fraktalternativer

Snurredassen standardmodell er installert i over 50.000 Norske hytter. Årsaken til dens popularitet er flere. Store kamre med sjelden dreiing/tømming, stor kapasitet for væske samt dens unike konstruksjon og funksjonalitet gjør dette til et klart førstevalg for mange hytteeiere. Man bruker normalt ett kammer i året. Det betyr at tømming først vil skje etter fire års bruk. Komposten har da fått så lang oppholdstid at den normalt vil være ferdig kompostert. Kompostbeholderen plasseres under hytta og tømmes via luken på siden av kompostbeholderen. Kompostbeholderen har en innvendig beholder som er dreibar og er inndelt i fire nummererte kamre.  Gunstig temperaturforhold for kompostering er over 10°C. Ved bruk av varmekabel oppnås god kompostering og fordamping.

Det er kun porselenstolen som er plassert i toalettrommet mens komposteringen foregår under gulvet. Dette gir lang avstand til avfallet, og toalettrommet vil se ut som i en hvilken som helst bolig. Skifting og tømming av kammer er en enkel operasjon ved å åpne luken i siden på komposteringskammeret. Urin ledes til medfølgende overskuddsbeholder eller til infiltrasjonsgrøft dersom dette er mulig.

Toalettet leveres komplett med toalettstol, nedføringsrør, kompostbeholder, lufterør (4m), takgjennomføringsrør (2m), takmansjett for tetting gjennom tak samt pipehatt.

Toalett biologisk
Beholder diameter 130 cm