Snurredassen - faste kammer

Velg Med strøm :

Varenummer: p-100123

Snurredass med faste kamre har meget stor kapasitet


Snurredassen er installert i over 50.000 Norske hytter og årsaken til dens popularitet er flere. Store kamre med sjelden dreiing/tømming, stor kapasitet for væske samt dens unike konstruksjon og funksjonalitet gjør dette til et klart førstevalg for mange hytteeiere. Etter introduksjonen av toalettstol i porselen er produktet blitt enda bedre.

Man bruker normalt ett kammer i året. Det betyr at tømming først vil skje etter fire års bruk. Komposten har da fått så lang oppholdstid at den normalt vil være ferdig kompostert. Kompostbeholderen plasseres under hytta og tømmes via luken på siden av kompostbeholderen. Kompostbeholderen har en innvendig beholder som er dreibar og er inndelt i fire nummererte kamre. Gunstig temperaturforhold for kompostering er over 10°C. Ved bruk av varmekabel oppnås god kompostering og fordamping hele året.

Toalettstolen er produsert i porselen og er enkel å rengjøre. I tillegg er den plasserings-vennlig og tar seg godt ut på baderommet

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til kompostbeholder og toalettstol følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim, slange/beholder for overskuddsvæske, nedføringsrør, sanitærbark og tettepropp som benyttes ved lengre fravær.

Har du valgt modellen med strøm så følger det elektrisk vifte for plassering i lufterør, samt varmekabel i kompostbeholder. Har du ikke strøm på hytta kan det benyttes vindvifte eller 12V vifte for å sikre et luktfritt toalettrom året rundt. 

Bredde Toalettstol 37 cm
Dybde Toalettstol 48,5 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Beholder diameter 130 cm
Høyde Toalettstol 47 cm
Sittehøyde 42 cm
Antall kammer 4

Spesifikasjoner:

Brukermanual biologiske toaletter
Monteringsanvisning og brukerveiledning for store og små biologiske toaletter
Funksjon
Funksjonsbeskrivelse for kompostering
Mål toalettstol
Praktiske mål for montering av toalettstol
Leveranseinnhold
Leveranseinnhold for store biologiske toaletter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.