Til toppen
Varenr.: p-100123

Snurredassen Standard modell

Snurredass med faste kamre har meget stor kapasitet

Fra:

Fraktalternativer

Snurredassen er installert i over 50.000 Norske hytter og årsaken til dens popularitet er flere. Store kamre med sjelden dreiing/tømming, stor kapasitet for væske samt dens unike konstruksjon og funksjonalitet gjør dette til et klart førstevalg for mange hytteeiere. Etter introduksjonen av toalettstol i porselen er produktet blitt enda bedre.

Man bruker normalt ett kammer i året. Det betyr at tømming først vil skje etter fire års bruk. Komposten har da fått så lang oppholdstid at den normalt vil være ferdig kompostert. Kompostbeholderen plasseres under hytta og tømmes via luken på siden av kompostbeholderen. Kompostbeholderen har en innvendig beholder som er dreibar og er inndelt i fire nummererte kamre. Gunstig temperaturforhold for kompostering er over 10°C. Ved bruk av varmekabel oppnås god kompostering og fordamping hele året.

Toalettstolen er produsert i porselen og er enkel å rengjøre. I tillegg er den plasserings-vennlig og tar seg godt ut på baderommet

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til kompostbeholder og toalettstol følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim, slange/beholder for overskuddsvæske, nedføringsrør, sanitærbark og tettepropp som benyttes ved lengre fravær.

Har du valgt modellen med strøm så følger det elektrisk vifte for plassering i lufterør, samt varmekabel i kompostbeholder. Har du ikke strøm på hytta kan det benyttes vindvifte eller 12V vifte for å sikre et luktfritt toalettrom året rundt. 

Toalett biologisk
Beholder diameter 130 cm
Antall kammer 4
Toalett
Luftesystem diameter 110 mm
Sittehøyde 42 cm
Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde Toalettstol 37 cm
Dybde Toalettstol 48,5 cm
Høyde Toalettstol 47 cm

Kanalvifte til biodoer

Vifter til Vera biodoer for plassering i Ø110mm fleksibelt lufterør. 12V og 230V modeller
p-100138

Vindvifte til lufterør

Vindvifte for bedre trekk i lufterør. Til biologiske toaletter, baderom, kjøkken etc. Passer til Ø110mm, Ø125mm og Ø160mm rør.
p-100139

Isolert takgjennomføringsrør

2 meter isolert takgjennomføringsrør Ø110/160mm
6187447
Tilbud

Overskuddsbeholder / avløpstank

Benyttes for hytter uten avløpsmulighet
6187257

Blåtind Luktfri sanitærvæske 4 liter

Sanitærvæske til alle type toaletter. Velegnet til camping, båt, tørrklosett og biologiske toaletter
6187241

Neporex fluemiddel 1 kg

Forhindrer egg og fluelarver i hyttetoalettet og i komposthaugen
6187238

Barkbøtte

Barkbøtte med doseringskopp
1200115

Toalettrullholder

Toalettrullholder i antikk håndmalt utførelse. Flatpakket.
p-100065