Til toppen
Varenr.: 63274558

Solcellepakke 820W 400Ah Ultra

Vårt største 12V solcelleanlegg med 2x410W half cut solcellepaneler og 2x200Ah Lithium ULTRA batterier samt Victron 60A MPPT regulator

Fraktalternativer

Ny batteriteknologi - Lithium ULTRA

Denne pakken består av de største og kraftigste solcellepanelene i vårt sortiment. Siden panelene er såpass store har vi tatt hensyn til dette og leverer med koblingsmateriell og instruksjoner som lar deg koble panelene på forskjellige vegger eller på samme vegg/tak om ønskelig. I kombinasjon med 2 stk 200Ah Lithium ULTRA batterier med siste Heat- og bluetooth teknologi vil denne pakken gi deg rikelig med strøm, samtidig som anlegget lades raskt opp igjen. Lithium Ultra batterier og har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som et tradisjonelt blybatteri. I tillegg lades de raskere, veier mindre (25 kg) og varer mye lengre. De kan dessuten utlades 100% uten å ta skade.

Med høy belastning vil en 400AH lithium batteribank erstatte en 1200-1600AH AGM batteribank og med moderat belastning erstatter den ca 800AH  

Våre lithiumbatterier kan også belastes hardere, dvs man kan trekke mer strøm ut av dem på kort tid uten at de tar skade. En intern BMS (battery management system) sørger for at strømmen kuttes dersom belastningen blir for stor. Bluetooth teknologi gir deg full oversikt over anleggets tilstand samt forbruk og strømtilførsel via en smart app som kan lastes gratis ned til alle type smart telefoner.

Selve solcellepanelene er et såkalt Half-Cut paneler satt sammen av monokrystallceller som har en høyere virkningsgrad enn de tradisjonelle polykrystallinske cellene. Det betyr at solcellepanelet ikke bare lader bedre når sola skinner, men også er istand til å lade når det er overskyet. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. Det er dessuten ikke nødvendig å vinkle dette panelet, noe som gjør at det tar seg bedre ut på hytteveggen. Våre solcellepaneler er konstruert slik at dersom deler av panelet blir skyggelagt vil resten av panelene fortsatt produsere energi. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt.

Solcelleregulatoren, en Victron 60A MPPT regulator, er også av høy kvalitet og håndterer alle typer batterier.  

OBS! Vær klar over at solstrømløsninger ikke nødvendigvis er noe alle elektrikere har erfaring medHandler du din solcelle-/energiløsning hos Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi kan gi deg og din elektriker gode råd og tips knyttet til installasjonen, foreslå riktig dimensjonering, samt bistå med teknisk kompetanse. 

Solcellepakken består av: 2x410W half-cut solcellepaneler, sorte veggfestebraketter, 2x10m sort monteringskabel (2x6mm2) med MC4 smartkobling, 100 stk sorte ledningsklips, 2x200Ah Lithium ULTRA med Heat & Bluetooth, 60A MPPT regulator (Victron), sikringsholdere og sikringer samt diverse installasjonsmateriell.   

Solcellepanel (BxHxD): 172 x 113,5 x 3 cm,  8 år garanti på batteri, 30 år garanti på panelet.

Enkel montering - bla i brukermanualen her

12V Installasjonspakke - liten

Startpakke beregnet for 12V baserte solcelleanlegg.
63274425

12V Installasjonspakke - stor

Utvidet startpakke beregnet for 12V baserte solcelleanlegg.
63274426
Kampanje

Liebherr 122L

Også for solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet - leveres med integrert fryseboks.
14344400
Kampanje

Liebherr 154L

154L kjøleskap som også egner seg for hytter med solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet
14344404