Solcellepanel 200W Half Cut

Varenummer: 30126171

200W helsvart Half Cut Solcellepanel med monokrystalinske celler

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 35 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 1 stk.
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: 1 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 1 stk.
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


200W Half Cut solcellepanel med stor ytelse. Våre mononokrystalinske Half Cut solcellepaneler er svarte/ensfargede og har en virkningsgrad på over 22% i motsetning til polykrystalinske celler som har sjatteringer i blått og lavere virkningsgrad (12-18%). Den største fordelen med Half Cut solcelle paneler er at dette er "to paneler i ett". Dette er en stor fordel om man har delvis skygge over f.eks den ene halvparten av panelet, da vil den andre halvparten fortsatt lade med full effekt upåvirket av dette.Tradisjonelle paneler vil miste nær all effekt om man skygger for den ene halvdelen men det gjør altså ikke disse modellene. Dette er en stor fordel i det norske klimaet.

Dette er et av markedets absolutt beste paneler og leveres med 30 års effektgaranti. Det benyttes kun kategori A-celler og hvert panel testes før utsendelse. Effekttoleranse 0 - 3% noe som betyr at de kan gi opp til 3% mer effekt enn oppgitt (aldri mindre).

Våre Half Cut solcellepaneler er konstruert slik at dersom halve panelet blir skyggelagt vil resten av panelet fortsatt produsere energi med full effekt. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt. 

Panelet leveres med 2 stk MC4 kontakter med høy tetthet (IP67), konstruert til å tåle det værharde norske klimaet. MC4 kontaktene er fabrikkmontert på 2x60cm ledninger noe som forenkler videre tilkobling og sikrer god kontakt mellom ledningene. 10 meter kabelsett selges som ekstrautstyr. Husk å benytte kabel med MC4 kontakter for videre tilkobling, eller kjøp løse MC4 kontakter dersom det skal benyttes annen ledning. 

Panelet er produsert med tanke på krevende nordiske forhold og har solid aluminiumsramme og en meget stabil konstruksjon. Festebraketter leveres som ekstrautstyr. Panelet kan monteres stående eller liggende. Vinkling av panelet er ikke avgjørende for god effekt fordi monokrystalinske paneler utnytter solen bedre. Mange velger derfor å montere disse panelene flatt på veggen. Kan monteres liggende eller stående avhengig av hva som passer best.

Maks effekt: 200Watt, Maks ladestrøm ca. 13,9A ved bruk av MPPT regulator. Vanntett koblingsboks med bypass diode. 30 år garanti. 

Leveres med 90cm sorte kabler og ferdig monterte sorte MC4 kontakter. Solid sort aluminiumsramme og meget stabil konstruksjon.  

Vanskelig å beregne riktig kabeldimensjon? Prøv vår kabelkalkulator
Bredde 152,5 cm
Dybde 3,5 cm
Høyde 68 cm

Datablad:

Datablad