Til toppen
Varenr.: 30126177

410W Solcellepanel Half Cut PERC

Kraftig Half Cut solcellepanel med monokrystalinske celler og PERC teknologi

Fraktalternativer

410W Half Cut solcellepanel med ekstrem ytelse som er velegnet for både ongrid og offgrid installasjoner. Kan monteres på tak, vegg eller annet egnet sted. Panelet er 2-delt, og har relativt lav spenning samt høy systemspenning - som er en fordel ved større anlegg. Våre mononokrystalinske Half Cut solcellepaneler er svarte/ensfargede og tar seg godt ut på vegge-/tak. Innebygget PERC teknologi sørger for en virkningsgrad på over 21% i motsetning til polykrystalinske celler som har sjatteringer i blått og lavere virkningsgrad (12-18%). Den største fordelen med Half Cut solcelle paneler er at dette er "to paneler i ett". Dette er en stor fordel om man har delvis skygge over f.eks den ene halvparten av panelet, da vil den andre halvparten fortsatt lade med full effekt upåvirket av dette. Tradisjonelle paneler vil miste nær all effekt om man skygger for den ene halvdelen men det gjør altså ikke disse modellene. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. 

Dette er et av markedets absolutt beste paneler og leveres med 30 års effektgaranti. Det benyttes kun kategori A-celler og hvert panel testes før utsendelse. Effekttoleranse 0 - 3% noe som betyr at de kan gi opp til 3% mer effekt enn oppgitt (aldri mindre).

Våre Half Cut solcellepaneler er antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt. 

Panelet leveres med 2 stk MC4 kontakter med høy tetthet (IP67), konstruert til å tåle det værharde norske klimaet. MC4 kontaktene er fabrikkmontert på 2x40cm ledninger noe som forenkler videre tilkobling og sikrer god kontakt mellom ledningene. 10 meter kabelsett selges som ekstrautstyr. Husk å benytte kabel med MC4 kontakter for videre tilkobling, eller kjøp løse MC4 kontakter dersom det skal benyttes annen ledning. 

Panelet er produsert med tanke på krevende nordiske forhold og har solid aluminiumsramme og en meget stabil konstruksjon. Festebraketter leveres som ekstrautstyr. Panelet kan monteres stående eller liggende. Vinkling av panelet er ikke avgjørende for god effekt fordi monokrystalinske paneler utnytter solen bedre. Mange velger derfor å montere disse panelene flatt på veggen. Kan monteres liggende eller stående avhengig av hva som passer best.

Panelene har effektive antirefleksbelegg og glass som er spesielt gode på å slippe lys gjennom. Bypassdioder er innebygget for å unngå hotspot ved skyggeforhold. Tåler høy snølast (5400pA)

Maks effekt: 410Watt, Maks ladestrøm: ca. 30A ved bruk av MPPT regulator. Vanntett koblingsboks med bypass diode. 30 år garanti. Solid sort aluminiumsramme og meget stabil konstruksjon.  

Vanskelig å beregne riktig kabeldimensjon? Prøv vår kabelkalkulator
Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 172 cm
Dybde 3 cm
Høyde 113,5 cm
Vekt 20,5 kg
Farge sort
Effekt 410 watt

Sorte veggfester til store paneler (6 stk)

6 stk sorte veggfestebraketter til våre store paneler
30124205
Kampanje

Festebraketter for solcellepanel

Justerbare sorte braketter. Sikrer ekstra god lading fra panelet ved å justere panelet i riktig vinkel i forhold til sola.
30124208

Kabelsett for solcellepanel mono, 2*6 mm -10 mtr.

10 meter sort kabelsett med MC4 kontakter for tilkobling til våre monokrystallinske paneler
30124220

Solcellekontakt MC4 (par)

Kontakt beregnet for tilkobling til våre Mono-solcellepaneler
63275001
Kampanje

Solcelleregulator MPPT 30A- 12V/24V

30A MPPT solcelleregulator - godt egnet til alle typer batterier, også lithium
30010030

Takfeste for 4 solcellepaneler - takplater

Solid takfeste tilpasset for stål-takplater. Konstruert for tøffe, nordiske forhold med korrosjonsklasse C5-M.
45577

Takfeste for 4 solcellepaneler - takstein

Solid takfestesystem for takstein. Konstruert for tøffe, nordiske forhold med korrosjonsklasse C5-M.
46723

Takfeste for 6 solcellepaneler - takpapp

Solid takfestesystem for takpapp/shingel. Konstruert for tøffe, nordiske forhold med korrosjonsklasse C5-M.
45573

Takfeste for 6 solcellepaneler - takplater

Solid takfestesystem for stål-takplater. Konstruert for tøffe, nordiske forhold med korrosjonsklasse C5-M.
45578

Takfeste for 6 solcellepaneler - takstein

Solid takfestesystem for takstein. Konstruert for tøffe, nordiske forhold med korrosjonsklasse C5-M.
46613