Til toppen
Varenr.: b6011303

saga underskap til bordkomfyr - antikk hvit

Underskap til bordkomfyr i antikk håndmalt utførelse. Benkeplate i kontrastfarge antik furu.

Fraktalternativer

NB! Se miljøbilde i arkfanen bildegalleri.

Da vi designet disse møblene, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til moderne interiør, uten å miste stiluttrykket sitt. Vi har fått møbelhistorikere til å vurdere designet vårt og disse mener at møblene er en god videreføring av et gammelt stiluttrykk. Møblene leveres normalt flatpakket men er allikevel enkle å sette sammen.

Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg.

Hyttekjøkkenet er modulbasert og leveres flatpakket for enkel transport og håndtering. Selve monteringen gjør du enkelt selv. Modulene kan kombineres med hverandre på en slik måte at du enkelt kan konstruere en løsning som både passer til din hytte og som samtidig gir kjøkkenet det særpreget du ønsker. Alle underskap leveres komplett med hver sin benkeplate. Velg mellom 3 farger. 

Produktet er utstilling / returvare. Varen er testet og godkjent. Enkelte produkter er montert.

OUTLET

Underskap til bordkomfyr antikkhvit

Underskap til bordkomfyr i antikk håndmalt utførelse. Benke-plate i kontrastfarge antik furu.
6011303