Til toppen
Varenr.: p-100235

Vera 90 med urinseparerende toalettstol

Pakkeløsning med urinseparerende toalettstol i porselen

Velg Med strøm :
Fra:

Fraktalternativer

Dersom man ikke har 230V vil vi anbefale toalettstol med urinseparasjon. Grunnen til dette er at urin er sterkt luktutviklende. Ved å drenere urinen ut i grunnen vil man oppnå at
 toalettet ikke utvikler lukt, selv når det er dårlige trekkforhold.

Vera 90 er et biologisk hyttetoalett som leveres med 2 beholdere i toalettet, og en ekstra for utskifting og etterkompostering. På grunn av stor kapasitet blir det sjeldnere tømming. Man slipper dessuten å ha kompostbeholderen innomhus. Komposten får lang oppholdstid, hvilket gjør at den vil være helt eller delvis kompostert ved skifte av kammer. Gunstig temperaturforhold for kompostering er over 10°C.

Det er kun porselenstolen som er plassert i toalettrommet mens komposteringen foregår under gulvet. Dette gir lang avstand til avfallet, og toalettrommet vil se ut som i en hvilken som helst bolig. Skifting og tømming av kammer er en enkel operasjon ved å åpne luken i siden på komposteringskammeret. Urin ledes til medfølgende overskuddsbeholder eller til infiltrasjonsgrøft dersom dette er mulig.

Toalettet leveres komplett med toalettstol, nedføringsrør, kompostbeholder, lufterør (4m), takgjennomføringsrør (2m), takmansjett for tetting gjennom tak samt pipehatt.

Toalett biologisk
Beholder høyde 74 cm
Beholder dybde 57 cm
Beholder bredde 115 cm
Persondøgn pr kammer 180
Kapasitet pr kammer 90 liter
Antall kammer 2
Toalett
Luftesystem diameter 110 mm

Vera toalettstol m/urinseparasjon

Skiller urin fra det øvrige avfallet. Forhindrer lukt og væskeoppsamling.
6187253