Vera 90

Velg Med strøm :

Varenummer: p-100111

Biodo med porselenstol og stort kompostmottak. Stor kapasitet, kompakt løsning.


Vera 90 er et biologisk toalett med høy kapasitet. Skifting av kammer og tømming er en enkel operasjon ved å åpne den store luken i front. Fuktigheten fordamper/dreneres til overskuddsbeholder eller til infiltrasjon dersom dette er mulig.

Toalettet krever mimimum 75cm høyde under hytta, men har man først plass til dette får man et toalett med stor kapasitet

Toalettstolen er produsert i porselen og er enkel å rengjøre. I tillegg er den plasseringsvennlig og tar seg godt ut på baderommet

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til kompostbeholder og toalettstol følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim, slange/beholder for overskuddsvæske, nedføringsrør, sanitærbark og tettepropp som benyttes ved lengre fravær. Har du valgt modellen med strøm så følger det elektrisk vifte for plassering i lufterør, samt varmekabel i kompostbeholder. Hytter uten strøm anbefales å benytte enten vindvifte og/eller en 12V vifte i lufterøret. De utskiftede kammer kan viderekompostere ute i solen dersom de ikke er ferdig kompostert. Det følger med 4 x 90 liter kompostbeholdere hvorav 2 er plassert i ytterbeholderen. 

Bredde Toalettstol 37 cm
Beholder høyde 74 cm
Dybde Toalettstol 48,5 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Sittehøyde 42 cm
Høyde Toalettstol 47 cm
Beholder dybde 57 cm
Beholder bredde 115 cm
Vekt Totalt 45 kg
Persondøgn pr kammer 180
Kapasitet pr kammer 90
Antall kammer 2
Krever trykkvann Nei

Spesifikasjoner:

Funksjon
Funksjonsbeskrivelse for kompostering
Leveranseinnhold
Leveranseinnhold for store biologiske toaletter
Brukermanual
Monteringsanvisning og brukerveiledning for store biologiske toaletter
Mål Vera 90
Praktiske mål for montering av Vera 90

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.