Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B60333003

Vera Gasskjøleskap 165L

Propandrevet kjøleskap med stor fryseboks. Kjøleskapet kan også drives på strøm (230V/12V).

Fraktalternativer

Kommet i retur eller fra utstilling.

Tilstand: Komplett produkt uten original emballasje

Garanti: Selges med full reklamasjonsrett og garanti

Vera gasskjøleskap er et solid og driftssikkert absorbsjons-kjøleskap som ikke benytter vifter eller kompressor for kjøling. Propankjøleskap er et godt valg for hytter og fritidsboliger hvor innlagt strøm ikke er tilgjengelig. Skapet kan også drives på strøm (230V) men for strømløse hytter som ønsker kjøleskapet drevet av solcelle og batteribank anbefales heller bruk av strømgjerrig og godt isolert kompressorskap.

Batteritenning samt lys med batteridrift er inkludert. Gasstilkobling gjøres ved hjelp av slange/regulator eller fast røropplegg hvor ett eller flere gassprodukter knyttes sammen. Les mer om dette her.

Fryseboks: 47 liter. Børstesett for vedlikehold/rengjøring av propanutluftingsrør medfølger. 

NB! Døren er hengslet på høyre side fra fabrikk, men kan relativt enkelt hengsles om til motsatt side om ønskelig. Om ønskelig kan denne tjenesten utføres av Hyttetorget (varenr. 100167).

Vera gasskjøleskap 165L

Propandrevet kjøleskap med stor fryseboks. Kjøleskapet kan også drives på strøm (230V/12V).
60333003
Kampanje

VERA gass-skap 2X11kg

Sort gass-skap som rommer 2 store gassflasker (10kg/11kg). Leveres med ben for bakkeplassering, samt veggbraketter for alternativ plassering. Skapet kan enten stå på utsiden av huset/hytta eller plasseres inne i en bod, teknisk rom eller lignende.
4144401
Kampanje

VERA gass-skap 1x11 kg

Gass-skap i sort utførelse som rommer 1 stk stor gassflaske (10kg/11kg). Leveres med ben for bakkeplassering, samt veggbraketter for alternativ plassering på yttervegg. Skapet kan enten stå på utsiden av huset/hytta eller plasseres inne i en bod, teknisk rom eller lignende.
4144400
Kampanje

Regulatorsett Standard 1,2m

IGT Regulatorsett med universaltilkobling, 1,2 meter slange og slangeklemmer
6142144