Tilbud Vera komfort biologisk toalett

Vera Komfort

Velg Med strøm :
Velg Størrelse :

Varenummer: p-100122

Meget plasseringsvennlig hyttetoalett som leveres i to utgaver; Komfort enkel og Komfort dobbel


Vera Komfort er utviklet spesielt med tanke på hytter som har lite plass mellom gulv og bakkenivå. Den lave høyden på kompostbeholderen gjør disse toalettene meget plasseringsvennlige. Toalettene leveres i to utgaver: Enkel og dobbel. Toalettene er funksjonsmessig helt like og skiller seg fra hverandre kun ved at Dobbel har dobbelt så stor kapasitet som Enkel.Vera Komfort har kompostbeholderen plassert under hyttegulvet.

Det er kun porselenstolen som er plassert i toalettrommet mens komposteringen foregår under gulvet. Dette gir lang avstand til avfallet, og toalettrommet vil se ut som i en hvilken som helst bolig. Skifting og tømming av kammer er en enkel operasjon ved å åpne den store luken i front. Fuktigheten fordamper/dreneres til en overskuddsbeholder. De utskiftede kamrene kan viderekompostere ute i solen. Dersom du har behov for det, kan kapasiteten økes ved å bruke flere kompostbeholdere eller en større ekstern kompostbeholder.

Bredde Toalettstol 37 cm
Dybde Toalettstol 48,5 cm
Beholder høyde 40 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Sittehøyde 42 cm
Høyde Toalettstol 47 cm
Beholder dybde 60 cm
Persondøgn pr kammer 120
Kapasitet pr kammer 60
Krever trykkvann Nei

Spesifikasjoner:

Funksjon
Funksjonsbeskrivelse for kompostering
Leveranseinnhold
Leveranseinnhold for store biologiske toaletter
Brukermanual
Monteringsanvisning og brukerveiledning for store biologiske toaletter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.