Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B6187546

Vera mini m/strøm

Med varmekabel og vifte. Komplett luftesystem med takgjennomføring og takmansjett inkludert i i prisen.

Fraktalternativer

Utstillingsmodell med komplett tilbehørspakke og full garanti

Plasseringsvennlig hyttetoalett som er enkelt å installere. Overdelen med sete og lokk tas av for å komme til inner-beholderen, uten å behøve å fjerne lufterøret. Toalettet leveres med to kompostbeholdere på hver 29 liter, en i selve toalettet og en eksternt for etterkompostering. Kapasiteten kan økes med flere kompostbeholdere eller en større ekstern kompostbeholder som også kan benyttes til matavfall, hageavfall etc. 

Vera Mini skiller fast avfall fra væske i selve kompostbeholderen. Fast avfall samles i kompostbeholderen og komposteres. Væsken dreneres gjennom den perforerte bunnen i kompostbeholderen hvor den fordamper. Eventuell overskuddsvæske dreneres til overskuddsbeholder eller infiltrasjon. Vindvifte kan leveres som ekstrautstyr.

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til selve toalettet følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim samt slange/beholder for overskuddsvæske, sanitærbark. Vifte for plassering i lufterør samt varmekabel plassert i bunnen av kompostkammeret medfølger også.

Vera Mini m/strøm

Biologisk toalett med varmekabel og vifte. Komplett luftesystem med takgjennomføring og takmansjett inkludert i i prisen.
6187546