Vera Mini

Velg Med strøm :

Varenummer: p-100113

Vera Mini er et lite men robust biotoalett som kombinerer topp funksjonalitet med et delikat utseende.


Plasseringsvennlig hyttetoalett som er enkelt å installere. Overdelen med sete og lokk tas av for å komme til inner-beholderen, uten å behøve å fjerne lufterøret. Toalettet leveres med to kompostbeholdere på hver 29 liter, en i selve toalettet og en eksternt for etterkompostering. Kapasiteten kan økes med flere kompostbeholdere eller en større ekstern kompostbeholder.  Vera Mini kan leveres som elektrisk model (med strøm) eller uten strøm. Elektriske model bruker varmekabel og vifte. Alternativt kan man velge kun vifte. Varmekabelen er så lang at den stikker ut gjennom stussen for overskuddsvæske og videre ut i slangen, slik at væsken ikke fryser og samler seg opp i toalettet.

Vera Mini skiller fast avfall fra væske. Fast avfall samles i kompostbeholderen og komposteres. Væsken dreneres gjennom den perforerte bunnen i kompostbeholderen hvor den fordamper. Eventuell overskuddsvæske dreneres til overskuddsbeholder eller infiltrasjon. Vindvifte kan leveres som ekstrautstyr.

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til selve toalettet følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim samt slange/beholder for overskuddsvæske, sanitærbark. Har du valgt modellen med strøm så følger det elektrisk vifte for plassering i lufterør, samt varmekabel i kompostbeholder. 

Bredde 57 cm
Dybde 58 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde 55 cm
Vekt 22 kg
Persondøgn pr kammer 60
Materiale Polyetylen
Kapasitet pr kammer 30
Antall kammer 1
Krever trykkvann Nei

Spesifikasjoner:

Funksjon
Funksjonsbeskrivelse for kompostering
Brukermanual
Monteringsanvisning og brukerveiledning for store biologiske toaletter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.