Vera Pioner

Velg Med strøm :

Varenummer: p-100115

Vera Pioner er robust og komfortabel. Installasjonen er meget enkel. Overdel med sete og lokk tas av for å komme til innerbeholderne, uten å behøve å fjerne lufterøret.


Vera Pioner er et svanemerket biologisk toalett. Kun de minst miljøbelastende toalettene får svanemerket, og intensjonen er at svanemerket skal være retningsgivende for alle kommuner i de nordiske land når man søker om montering av et avløpsfritt toalettsystem.

Vera Pioner har 3 utskiftbare kompostbeholdere hvor fast avfall samles opp. Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til selve toalettet følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, pipehatt, taklim samt slange/beholder for overskuddsvæske, sanitærbark.

Har du valgt modellen med strøm så følger det elektrisk vifte for plassering i lufterør, samt varmekabel i kompostbeholder. Avtrekksrøret behøver ikke å flyttes for å komme til kompostbeholderne. Har du ikke strøm på hytta kan det benyttes en vindvifte og/eller en 12V vifte for å sikre et luktritt toalettrom året rundt. 

Bredde 89 cm
Dybde 58 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde 54 cm
Vekt 32 kg
Persondøgn pr kammer 60
Materiale Polyetylen
Kapasitet pr kammer 30
Antall kammer 3
Krever trykkvann Nei

Spesifikasjoner:

Funksjon
Funksjonsbeskrivelse for kompostering
Brukermanual
Monteringsanvisning og brukerveiledning for store biologiske toaletter

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.