Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B6187073

Snurredass standard med vindvifte

Biologisk toalett med ekstra stor kapasitet. Vindvifte sørger for god avtrekk uten bruk av strøm. Toalettstol og komplett luftesystem med takgjennomføring og mansjett inkludert i prisen.

Fraktalternativer

Selve kompostbeholderen er helt ny, men  har noen sorte merker i glassfiberen (full garanti på denne). Forøvrig består pakkeløsningen av nye produkter.

"Snurredassen Standardmodell" er installert i over 50.000 Norske hytter og årsaken til dens popularitet er flere. Store kamre med sjelden dreiing/tømming, stor kapasitet for væske, lang avstand til avfallet (lite innsyn) samt dens unike konstruksjon og funksjonalitet gjør dette til et klart førstevalg for mange hytteeiere. Etter introduksjonen av toalettstol i porselen er produktet blitt enda bedre.

Produktet leveres komplett med rør, avlufting samt en hygienisk håndtering av overskuddsvæske (dvs. den væsken som ikke fordamper gjennom naturlig trekk).

Man bruker normalt ett kammer i året. Det betyr at tømming først vil skje etter fire års bruk. Komposten har da fått så lang oppholdstid at den normalt vil være ferdig kompostert. Kompostbeholderen plasseres under hytta og tømmes via luken på siden av kompostbeholderen. Kompostbeholderen har en innvendig beholder som er dreibar og er inndelt i fire nummererte kamre. Gunstig temperaturforhold for kompostering er over 10°C. Ved bruk av varmekabel oppnås god kompostering og fordamping hele året.

Toalettstolen er produsert i porselen og er enkel å rengjøre. I tillegg er den plasserings-vennlig og tar seg godt ut på baderommet

Produktet leveres komplett med det som trengs til installasjonen. I tillegg til kompostbeholder og toalettstol følger dette med i leveransen; komplett luferør og takgjennomføring m/gummimansjett, vindvifte, taklim, slange/beholder for overskuddsvæske, nedføringsrør, sanitærbark og tettepropp som benyttes ved lengre fravær. Systemet er dessuten klargjort for kanalvifte i valgfri 12V eller 230V utgave som kan benyttes om ønskelig. 

Kampanje

Snurredass standard med vindvifte

Biologisk toalett med ekstra stor kapasitet. Vindvifte sørger for god avtrekk uten bruk av strøm. Toalettstol og komplett luftesystem med takgjennomføring og mansjett inkludert i prisen.
6187073