Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: B90279808

webasto 4kw m/box & mobilstyring

Webasto hyttevarmer 4kW med mobilstyring (ring hytta varm). Anlegget leveres ferdig montert i Webasto BOX

Fraktalternativer

100% kurant produkt selges med full garanti på grunn av overgang til nytt type skap. Beregn ca 1-2 uker for montering og klargjøring av alle komponentene etter bestilling.

Hyttevarmeren er svært robust og derfor godt egnet til utendørs montering. Det er imidlertid viktig at det sørges for god tilgang på luft, samt forsvarlig håndtering av eksosutløpet. Webasto BOX er konstruert spesielt med tanke på dette.

Webasto hyttevarmer tar ingen plass inne i hytta, er stillegående og effektiv


En av fordelene med Webasto hyttevarmer, er at den takler kulde veldig godt og derfor kan plasseres utvendig om ønskelig. Det er allikevel en fordel å skjerme komponentene for vær og vind, samtidig som man sikrer god lufttilgang. Webasto BOX er konstruert spesielt med tanke på dette. 

Varmluften ledes inn i hytta via et Ø60mm rør for 2kW modellen og et Ø90mm rør for 4kW modellen. På innvendig vegg i hytta monteres en gitter-rist på varmluftsrøret - altså ingen plasskrevende installasjon. 


Webasto BOX

Webasto BOX er konstruert på en slik måte at den sikrer god lufttilgang mellom undersiden av lokket på fremsiden og begge sidene. I tillegg er det en ventil på bakveggen som sikrer lufttilgang selv om kassen og lokket skulle bli tildekket av snø. Webasto BOX leveres grunningsmalt og kan males/beises i samme farge som hytta. Lokket er av vannfast finer og heldekket med takpapp for å sikre konstruksjonen mot vanninntregning. Konstruksjonen er forsterket med tanke på store snømengder. Dørene er forsynt med 4 dekorative hengsler og kan sikres ved hjelp av hengelås.

Som underlag anbefales Leca-blokker, noe som gjør det enkelt å justere høyden på kassen slik at varmluftsrøret fra kassen flukter med ønsket høyde for varmluften inn i hytta. 

Energikilden er diesel, som kan oppbevares alternativt i en 12L, 24L eller 45L tank. Det er satt av plass til dette i Webasto BOX. Hyttetorget leverer også større dieseltanker. Avgassen ledes ut i et eksosrør. 


Kom til varm hytte

Varmeren skrues av/på manuelt ved hjelp av et bryterpanel. Den kan imidlertid også betjenes med den medfølgende 12V fjernstyrt mobilløsningen, en såkalt ”Ring Hytta Varm” enhet. Dersom du har valgt en pakkeløsning hvor dette er integrert, så vil du kunne starte og stoppe hyttevarmeren ved hjelp av din mobiltelefon. 

Denne sentralenheten har to releer, noe som betyr at den i tillegg til å styre Webasto-enheten også kan styre en ekstra enhet, f.eks. et strømaggregat med ATS funksjonalitet 

Pakkeinnhold

Pakkeløsningen består av Webasto BOX med ferdig montert 4kW Webasto dieselvarmer med drivstoffpumpe som ledes til dieseltank. Dersom vegghengt dieseltank er bestillt vil også denne komme ferdig montert. Pakkeløsningen leveres forøvrig komplett med 12V mobilenhet (Ring hytta varm) luftinntaksrør, eksosrør, varmerør, kontrollboks, samt kabler og festemateriell (se anvisning under for detaljer). Det følger også med et SIM kort samt tilbud om et rimelig abonnement som er frivillig å benytte.


Drivstoff og forbruk: 

Godkjent drivstoff: Diesel EN 590 (vanlig/farget diesel) eller Biodiesel EN 14214. Priseksempel (forbruk * literpris) = 0,12*14= kr. 1,68 pr kilowatt.
Drivstoffet må oppbevares i en godkjent dieseltank og vi leverer tre alternative størrelser til dette formålet; 12L, 24L og 45L.

Forbruk 0,18L – 0,43L pr time. Dette gir 28 timers driftstid v/full effekt ved bruk av 12L tank, 56 timer med 24L tank og 104 timer v/bruk av 45L tank

Strømforbruk (12V): 
Webasto hyttevarmer er svært strømgjerrig og derfor godt egnet til å drives av et 12V solcelleanlegg. 4kW modellen har et kontinuerlig forbruk på 15-55W. I praksis betyr dette at dersom man setter igang anlegget i 10 timer på full effekt (4kW) vil dette kreve ca. 45Ah av batteribanken.

Les:  forenklet montering- og bruksanvisning (leservennlig versjon)

Yttermål varmeenhet:4kW (HxBxD):180mm x 440mm x 140mm  

Webasto drivstofftank 45 liter

45L dieseltank for Webasto Hyttevarmer. Inkluderer tilkobling til drivstoffpumpe
20046001

Webasto drivstofftank 12L m/monteringssett

12L dieseltank for Webasto Hyttevarmer. Inkluderer veggmonteringssett, nivåmåler og tilkobling til drivstoffpumpe
90279809

Webasto drivstofftank 24L m/monteringssett

24L dieseltank for Webasto Hyttevarmer. Inkluderer veggmonteringssett, nivåmåler og tilkobling til drivstoffpumpe
1322531