40% 80w solar duo monopanel

80w solar duo monopanel

Varenummer: B63275480

Solcellepanel og solventilator i en og samme løsning. Bytt ut ditt gamle solcellepanel Solar Duo og få dobbel nytte.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 9 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Dette produktet kan sendes hjem med fraktbelastning eller hentes fraktfritt fra våre lager/butikker

Solcelleanlegg og solventilator i en og samme løsning. SolarDuo sørger for avfukting, varmetilførsel og strømforsyning på hytta di uten at du behøver to separate paneler montert på veggen.

Avfukting, bedre inneklima, varmetilskudd og strømforsyning integrert i ett og samme panel. SolarDuo tilfører hytta varm og tørr luft året rundt samtidig som solcellepanelet fyller opp batteribanken. En perfekt 2 i 1 kombinasjon. Ventilatoren forhindrer fuktskader samtidig som det gjør hyttebesøkene triveligere, uansett årstid. Den er enkel å montere og dessuten gratis i drift. Prinsippet for en solventilator er enkelt, men produktet utgjør allikevel en stor forskjell for hytte-eiere som er lei av å komme frem til fuktige dyner og dårlig inneklima. Erfaring viser at det går langt hurtigere å varme opp ei hytte hvor luftfuktigheten er redusert ved hjelp av en solventilator. Solcellepanelet som benyttes er produsert med kategori A celler av høy kvalitet.

En støysvak vifte (18db) montert bak på panelet sørger for sirkulasjon av luften og starter umiddelbart straks solen skinner på panelet. Viften trekker kun 0,08A, er koblet direkte til panelet og påvirker knapt lading til batteriene. Luftfuktigheten i hytta reduseres ved at viften trekker inn frisk luft utenfra som varmes opp mellom solcellepanelet og en bakplate. Den kalde og rå lufta som ellers ville blitt trukket inn i rommet blir erstattet med en varmere og tørrere luft. Ventilasjonen kan enkelt slåes av ved hjelp av en medfølgende av/på bryter. Viften tilfører inntil 57 m3 luft pr. time.

Pakkeløsningene inneholder 1 stk 80W SolarDuo monopanel m/integrert vifte, 20A styringstavle, 2 stk 140A AGM solcellebatterier, justerbare veggbraketter, 1m ventilasjonsrør (Ø100mm), 10m ledning fra panel til styringstavle, av/på bryter med 2m ledning, 1 stk veggventil. 3 stk koblingsbokser, 6 støpsler, 6 kontakter, 200 ledningsklips, 50m monteringskabel. Maks ladestrøm: 4,69A.