Til toppen
Varenr.: 10134291

Brakett for varmespreder VERA gassovn kompakt

Brakett for Varmespreder'n til 'Gassovn Kompakt'

Fraktalternativer

Dersom du allerede har anskaffet deg Varmespreder'n og Vera gassovn Kompakt og ønsker å benytte disse to i kombinasjon kan dette enkelt gjøres ved hjelp av denne smarte braketten som hektes på i forkant av ovnen. Braketten har et spor som er tilpasset Varmespreder'n og avstanden fra toppen av varmeelementene er tilpasset Vera gassovn kompakt. 

Man får en enda bedre varmefordeling i rommet når Varmespreder'n brukes i kombinasjon med gassovn. 

Nyhet

Vera Gassovn 4,2Kw Mini

Meget plasseringsvennlig gassovn av høy kvalitet med 4,2kW effekt og oksygenvakt. Rommer liten gassflaske (5kg). Leveres flatpakket.
6160615
Kampanje

Varmespreder'n - vifte til vedovn

Reduser fyringsutgiftene med denne høykvalitets ovnsviften. Kan benyttes som vifte til vedovn og til våre gassovner. Tilnærmet lydløs og laget for å vare i mange år!
10134290
Kampanje

VERA gassovn 4,2kW kompakt

Liten og plasseringsvennlig gassovn av høy kvalitet med 4,2kW effekt og oksygenvakt. Rommer liten gassflaske (5kg). Leveres flatpakket.
6160620
Kampanje

Gassovn med varmespreder

Strømløs varmespreder påmontert vår bestselgende gassovn. En produktkombinasjon som gir enda raskere og bedre varmefordeling.
6160611
Kampanje

Gassovn Kompakt med varmespreder

Strømløs varmespreder påmontert vår kompakte gassovn. En produktkombinasjon som gir enda raskere og bedre varmefordeling.
6160621

Brakett for varmespreder VERA gassovn

Brakett for Varmespreder'n til Vera Infrarød gassovn
10134292