Tilbud Varmespreder'n

Varmespreder'n

Varenummer: 10134290

Høykvalitets varmespreder som er tilnærmet lydløs og kan plasseres på alle type peisovner

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 100+ stk.
Butikk / Lager Alnabru: 22 stk.
Butikk / Lager Slependen: 22 stk.
Butikk / Lager Drammen: 18 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 17 stk.
Butikk / Lager Hamar: 7 stk.
Butikk / Lager Gol: 18 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 2 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 16 stk.
Butikk / Lager Bergen: 31 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 12 stk.


Dette er en av markedets mest effektive varmespredere og er av meget høy kvalitet. Kan benyttes i både små og store rom. Plasser Varmespreder'n direkte på din peisovn og den vil ganske straks begynne å spre varmen rundt i rommet på en effektiv måte. Kan benyttes både hjemme og på hytta. Med Varmespreder'n får du ikke bare effektiv varmespredning og raskere oppvarming av rommet, du får også reduserte fyringsutgifter. Et praktisk ovnstermometer til en verdi av kr. 150,- medfølger i pakken og gjør at du kan følge med på optimal fyringstemperatur. Termometeret har en magnet på baksiden og kan settes direkte på peisovnen.

Viften starter automatisk når ovnens overflatetemperatur når 50 grader, noe som sikrer en svært rask og effektiv oppvarming av rommet. Blir ovnen for varm er viften sikret mot overoppheting opp til 350 grader.

Svært effektiv - starter allerede på 50 grader og kan benyttes i både store og små rom

Varmespreder'n er laget av anodisert aluminium, og har et termoelektrisk element som fungerer som en liten generator. Denne generatoren driver viftens motor som settes igang straks den blir utsatt for en temperaturforskjell mellom topp og bunn. Viften justerer farten etter temperaturen på ovnen. De turbin-formede kjøleribbene og den forbedrede og runde konstruksjonen på dette produktet har resultert i en økt varmespredningseffekt på hele 25% i forhold til tidligere modeller og er med dette en av de mest effektive varmesprederne på markedet. Produktet leveres i en pen gaveforpakning.

I Hytteliv nr. 4, 2018 ble det foretatt en test av de tre mest solgte varmesprederne i Norge. Konklusjonen av testen ble som følger:

Bredde 16,5 cm
Dybde 11 cm
Høyde 22,5 cm
Vekt 0,7 kg
Materiale Anodisert aluminium