Til toppen
Varenr.: 4012018 | Doulton

EcoBenk drikkevannfilter

EcoBenk drikkevannfilter fra Doulton tar ikke stor plass og kobles enkelt til standard kjøkkenkran. Vannfilteret er svært effektivt mot blant annet bakterier, klor, bly/tungmetaller, organisk materiale og små partikler. I tillegg fjerner det uønsket smak og farge på vannet.

Fraktalternativer

Det er en kjent sak at det å drikke rent, filtrert vann gir mange helsefordeler. EcoBenk drikkevannsfilter er et meget brukervennlig filter som ikke stor plass og enkelt kan transporteres mellom hytta og hjemmet om ønskelig. Kobles til standard kjøkkenkran ved hjelp av en smart hurtigkobling.

Filteret sørger for rent drikkevann og er produsert av anerkjente Doulton. Dette er et britisk selskap som har drevet med vannfiltering siden 1826 og en av verdens ledende aktører på markedet. Filterteknologien som benyttes her er av typen Ultracarb® og er svært effektivt mot blant annet bakterier, klor, bly/tungmetaller, organisk materiale og små partikler (0,5 micron). I tillegg fjerner det uønsket smak og farge på vannet. 

Filteret skiftes etter ca 2500 liter eller 6-12 mnd ved daglig bruk. Maks 3 år ved periodisk bruk (hyttebruk). NB! Enheten tåler ikke frost men filterelementene kan taes ut oppbevares frostfritt i kalde perioder dersom filteret benyttes på f.eks. en strømløs hytte. 

Trykk: Filteret krever minimum 0,7 bar trykk. Maks anbefalt trykk 8 bar. Det betyr i praksis at det egner seg både til "normalt" innlagt trykkvann (vanligvis 4 bar trykk) og til Vera vannsystem (2,5 bar trykk)


Slik monterer du filteret:

Spesifikasjoner
Hvilken farge har produktet hvit
Mål & vekt
Høyde 32 cm
Bredde 14 cm
Dybde 10 cm

Filterpad for Vannfilter

Filterpad for rengjøring av keramiske filterstaver
149361

Filterelement Ultracarb

Filterstav til drikkevannsfiltere - Ecofast, Ecofast Duo og EcoBenk
4012016
Tilbud

Drikkevannfilter Ecofast

Effektivt drikkevannsfillter som kan plasseres under kjøkkenbenk
4012014
Tilbud

Drikkevannfilter Ecofast Duo

Drikkevannsfillter med forfiltrering som kan plasseres under kjøkkenbenk
4012015
Kampanje

Gravitasjonsfilter 8,5L - gir rent drikkevann

Markedets høyeste renseeffekt - produsert av anerkjente Doulton (British Berkefeld) som garanterer den aller beste vannkvaliteten. Fungerer uavhengig av trykkvann. Fjerner lukt, farge, smak, klor og bakterier. Hell vannet oppi beholderen og tapp ferdig renset vann fra nederste kammer. 
4012012