Platin samletanker for nedgraving 1500L - 7500L

Velg Kapasitet (liter):

Varenummer: p-100086

Platin samletanker er robuste tanker med en styrke som tåler nedgraving. Leveres i 1500L, 3000L, 5000L og 7500L


Dersom du ikke har mulighet til å grave dypt, eller ønsker å plassere tanken helt eller delvis under hytta, kan vi levere flate, plasseringsvennlige tanker i robust plast. Tankene leveres i størrelsen 1500L, 3000L, 5000L, og 7500L. Tankene er laget i polyethylenplast, med kraftige ribbeforsterkninger. De er svært robuste og tilfredsstiller Europeiske normer for styrke (CE-godkjente). Tankene kan ta imot avfall fra vanlige vanntoaletter. De minste tankene er godt egnet i kombinasjon med vannsparende toaletter.

Tradisjonelle samletanker er høye og kan gi utfordringer når de skal graves ned eller det skal sprenges plass til dem. På grunn av denne tankens unike konstruksjon vil plassering kunne gjøres på steder som normalt ikke ville være mulig. En fleksibel justerbar tankhals gir muligheter for indviduelle tilpasninger som ytterligere forenkler plassering og nedgraving. Tankenes form og egenskaper gjør dem både enkle å transportere og plassere. Ønsker du tanken lengre ned i bakken kan det bestilles en versjon med ekstra lang hals.

Det er mulig å koble flere tanker sammen for få økt kapasitet.

Tilkoblinger diameter 110 mm
Hals diameter 65 cm
Halshøyde 31,5 cm
Antall tilkoblinger 4
Farge Sort

Dokumentasjon:

Dokumentasjon stabilitet
Dokumentasjon stabilitet
Dokumentasjon tetthet
Dokumentasjon tetthet

Spesifikasjoner:

Mål for Platin samletank
Detaljerte mål for Platin samletank 1500 liter
Mål for Platin samletank
Detaljerte mål for Platin samletank 3000 liter
Mål for Platin samletank
Detaljerte mål for Platin samletank 5000 liter
Mål for Platin samletank
Detaljerte mål for Platin samletank 7500 liter

Datablad:

Fleksibel halshøyde
Fleksibel halshøyde for Platin samletank

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.