Platin samletanker for nedgraving 1500L - 15000L

Velg Kapasitet (liter):

Varenummer: p-100086

Platin samletanker er robuste tanker med en styrke som tåler nedgraving. Leveres i mange størrelser.


Dersom du ikke har mulighet til å grave dypt, eller ønsker å plassere tanken helt eller delvis under hytta, kan vi levere flate, plasseringsvennlige tanker i robust plast. Tankene leveres i størrelsen 1500L, 3000L, 5000L, 7500L, 10 000L og 15 000L. Tankene er laget i polyethylenplast, med kraftige ribbeforsterkninger. De er svært robuste og tilfredsstiller Europeiske normer for styrke (CE-godkjente). Tankene kan ta imot avfall fra vanlige vanntoaletter. De minste tankene er godt egnet i kombinasjon med vannsparende toaletter.

Tradisjonelle samletanker er høye og kan gi utfordringer når de skal graves ned eller det skal sprenges plass til dem. På grunn av denne tankens unike konstruksjon vil plassering kunne gjøres på steder som normalt ikke ville være mulig. En fleksibel justerbar tankhals gir muligheter for indviduelle tilpasninger som ytterligere forenkler plassering og nedgraving.

Bildet viser en 3000L Platin tank i kombinasjon med et vannsparende toalett

Tankenes form og egenskaper gjør dem både enkle å transportere og plassere. Ønsker du tanken lengre ned i bakken kan det bestilles en versjon med ekstra lang hals. Det er mulig å koble flere tanker sammen for få økt kapasitet.

Tilkoblinger diameter 110 mm
Bredde 225 cm
Dybde 490 cm
Høyde uten hals 125 cm
Hals diameter 65 cm
Halshøyde 31,5 cm
Vekt 460 kg
Antall tilkoblinger 4
Farge Sort

Dokumentasjon:

Dokumentasjon stabilitet
Engelsk
Dokumentasjon tetthet
Engelsk

Spesifikasjoner:

Mål for Platin samletank
Detaljerte mål for Platin samletank 1500 liter
Målskisse
Detaljerte mål, 3000 liter Platin samletank
Målskisse
Detaljerte mål, 5000 liter Platin samletank
Målskisse
Detaljerte mål, 7500 liter Platin samletank

Datablad:

Fleksibel halshøyde
Fleksibel halshøyde for Platin samletank

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.