Til toppen
Varenr.: 6160612

Gassovn med sikkerhetspakke

Pakkeløsning bestående av gassovn, regulatorsett m/lekkasjetester & nivåmåler samt CO-varsler. Rommer stor gassflaske (10/11kg). Integrert oksygenvakt sørger for trygg bruk.

Fraktalternativer

Pakkeløsning bestående av VERA Gassovn 4,2kW, regulatorsett m/lekkasjetester og nivåmåler samt VERA CO varsler

Denne pakken er spesielt designet for deg som ønsker maksimal sikkerhet knyttet til oppvarming med gass.

Med dagens strømpriser vil man oppleve at fyring med gass kan være et gunstig alternativ. Varm opp rommet raskt og effektivt med denne gassovnen av høy kvalitet som gir inntil 4200W effekt. Perfekt for rask oppvarming av hytta, garasjen eller hjemme. Bruker du gassovn som tilleggsvarme så kan dette være lønnsomt, fordi du kan tillate en lavere temperatur i perioder du ikke benytter boligen/hytta.

Gassovnen er utstyrt med veltesikring og karbondioksidvakt (ODS (sensor for måling av oksygen) som sikrer at ovnen automatisk vil skru seg av hvis oksygennivået i rommet blir for lavt) for å sikre en trygg bruk. Denne sikkerhetsanordningen kommer i tillegg til ekstrautstyret som leveres med i denne pakken. 

Ovnen leveres flatpakket og er dermed enkel å få transportert dit man ønsker.

Informasjon om VERA Gassovn 4,2kW:

  • Ovnen har 3 varmetrinn på hhv 1400W, 2800W og 4200W.
  • Utstyrt med veltesikring og karbondioksidvakt.
  • Ovnen har plass til en stor propanflaske i bakkant (10kg/11kg). 
  • Enkel montering m/få skruer. Fastnøkkel samt skrujern for montering medfølger i pakken. 

 

Regulator medfølger: 10mm, 30mbar IGT Jumbo LPG regulator med kapasitet 2 kg/t. Lekkasje-/bruddventil som umiddelbart hindrer gassforsyning ved en eventuell lekkasje i det øvrige gassopplegget. Manometer horisontalt plassert. Integrert sikkerhets av/på bryter.

CO-varsler medfølger: Når CO tettheten passerer forhåndsprogrammerte grenseverdier utløses en kraftig akustisk alarm (85 desibel). Varsleren har LCD display og drives av 3 AA batterier. Displayet viser kullosnivået som er i rommet til enhver tid. 

NB! Ikke alle gassovner fungerer høyt til fjells hvor det er tynnere luft. Vera gassovn er utstyrt med dyser som er konstruert for å fungerer like godt på 1100 moh som i lavlandet.

Spre varmen mer effektiv med varmespreder til gassovn

Denne gassovnen er klargjort for bruk med Varmespreder, et tilleggsprodukt som kan ettermonteres dersom man ønsker en enda raskere varmefordeling i rommet (se tilbehørsprodukter under).

Se TV2 reportasje: "Derfor velger vi gassovn nå" 

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 41,5 cm
Dybde 38 cm
Høyde 72 cm
Vekt 8,5 kg
Kampanje

Varmespreder'n - vifte til vedovn

Reduser fyringsutgiftene med denne høykvalitets ovnsviften. Kan benyttes som vifte til vedovn og til våre gassovner. Tilnærmet lydløs og laget for å vare i mange år!
10134290

Brakett for varmespreder VERA gassovn

Brakett for Varmespreder'n til Vera Infrarød gassovn
10134292
Kampanje

Vera kombiovn gass + 230V

Kombinert gassovn på 4,2 kW og elektrisk vifteovn på 1,5kW. Tilsammen gir dette en total effekt på hele 5,7kW.
6160605
Kampanje

VERA gassovn 4,2kW kompakt

Liten og plasseringsvennlig gassovn av høy kvalitet med 4,2kW effekt og oksygenvakt. Rommer liten gassflaske (5kg). Leveres flatpakket.
6160620
Nyhet

Vera Gassovn 4,2Kw Mini

Meget plasseringsvennlig gassovn av høy kvalitet med 4,2kW effekt og oksygenvakt. Rommer liten gassflaske (5kg). Leveres flatpakket.
6160615
Kampanje

VERA Gassovn 4,2kW

Flatpakket pipeløs gassovn/propanovn for innendørs bruk, perfekt for bolig og hytte. Rommer stor gassflaske (10/11kg). Integrert oksygenvakt sørger for trygg bruk.
6160610