Til toppen
Varenr.: 6160160 | Hyttestyring

Ring Hytta varm - pakkeløsning

God varmeøkonomi og ankomst til varm hytte året rundt. I tillegg til Ring hytta varm funksjonalitet har integrert frostvakt og strømbruddsalarm. Fungerer på gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G). Tilbud om rimelig abonnement (valgfritt å benytte).

Fraktalternativer

Hyttestyring pakkeløsning tilfredsstiller de fleste krav man har til en Ring Hytta Varm løsning og inkluderer både frostsikring og strømbruddalarm. Frostsikringsfunksjonen gjør at du kan holde en lav temperatur når du ikke er på hytta samtidig som du sørger for at hytta er god og varm når du ankommer. Systemet består av en Maxi 4G sentralenhet samt to noder. Både sentralenheten og nodene kan kobles til hver sin panelovn (max 3500W pr. ovn) eller andre elektriske artikler som man har behov for å fjernstyre.

Ønskes bruk av flere panelovner kan man anskaffe inntil 2 ekstra noder som kan plasseres rundt om i hytta. Det betyr altså at man kan ha 5 panelovner i hytta tilkoblet systemet. Både sentralenheten og nodene har innebygget temperaturføler og kan dermed holde den temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom - eller bare skrues av/på helt enkelt. Max avstand mellom sentralenhet og noder er 30 meter. Systemet har dessuten både frostvakt og strømbruddalarm integrert som en del av funksjonen. 

Enheten er klargjort for 4G kommunikasjon og fungerer på både gamle og nye plattformer (2G, 3G, 4G og 5G)

Plug & Play! Det er lett å sette opp systemet og man kan styre varmen i hytta ved hjelp av SMS eller app (app & internett krever abonnement). Det følger med et SIM kort i pakken samt et tilbud om rimelig abonnement fra Hyttestyring AS. Dette er valgfritt å benytte seg av, men anbefales fordi det gjør både oppsett og bruk enklere (ingen bindingstid). I tillegg får du gratis support og hjelp til feilsøking dersom noe skulle skje med utstyret eller kommunikasjonen.

Merk! Det er selvsagt ikke bare panelovner som kan kobles til kontaktene. Man kan koble til lys eller andre elektriske apparater som man kan ha behov for å skru av/på når man ikke selv befinner seg på hytta. Merk! Når strømmen går på hytta vil enheten rekke å sende 1 melding før den slår seg av. Kun for bruk i Norge.

Brukerveiledning i leservennlig format

Bestill abonnement fra Hyttestyring (Ingen bindingstid - bestilles etter at du har mottatt produktet) 

Energi variant effekt
Effekt 3500
Base for alle Hyttetorget sine produkter
Energikilde 230V
Krever innlagt strøm true

Hyttestyring Node

Tilbehør til Maxi 4G og tillater bruk av flere ovner i samme system.
20762030
Kampanje

Ring Hytta Varm - sentralenhet

GSM Maxi 4G sentralenhet for hytter med strøm. Betjener 1 stk kontakt (ovn), men kan bygges ut med noder om ønskelig. Velg mellom rimelig abonnement eller kontantkort. 
20762100
Kampanje

Ring Hytta Varm 12V (solcelleanlegg)

GSM Maxi 4G 12V er en enhet for strømløse hytter med solcelleanlegg. Muliggjør autostart av parafinovn, strømaggregat etc. 
20762050

Webasto hyttevarmer 2kW

Webasto 2kW dieselvarmer for strømløse hytter. Rimelig oppvarming av hytta. Kan plasseres utvendig eller i en bod i tilknytning til hytta.
90279800

12V Parafinovn med mobilstyring

Til strømløse hytter tilbyr vi laserkamin med 12V opplegg og inverter (Ring hytta varm). Kom til varm hytte hele året. Frittstående parafinovn, ingen tilkobling til pipe.
6160150

Frostvakt 200W m/termostat

Frostvakt er et velegnet produkt for å holde båt, garasje, loftsrom og liknende frostfrie
1015646
OUTLET

Qlima vifteovn/frostvakt 2 kW

Qlima elektrisk vifteovn på 1000/ 2000W. Passer også til hytter med aggregat eller stor batteribank.
6160700

Tørkerist for klær og sko

Robust tørkerist for tørking av klær, sko etc. Leveres komplett med alt man trenger til monteringen.
23164000