Til toppen

Honda aggregater

HONDA - verdens ledende produsent av strømaggregater kjennetegnes av høy kvalitet og en udiskutabel driftssikkerhet. Drevet av den legendariske GX 4-takts motoren, er Hondas innovative aggregater konstruert for å være en pålitelig kilde til strøm av høy kvalitet. Utviklet for å håndtere de vanskeligste omgivelser og det mest krevende profesjonelle utstyret. Sterke, praktiske og enkle å transportere – det er lett å oppdage hvorfor Honda aggregater rett og slett er i en egen klasse. Her er noen av fordelene med Honda aggregatene:

  • Økonomisk og miljøvennlige. Aggregatene er utstyrt med Eco-throttle som reduserer drivstoffkostnadene med inntil 40%. Det betyr lavere kostnader og lengre driftstid uten etterfylling - samt mindre eksosutslipp
  • Microcomputer-kontrollert inverter. Dette betyr at strømmen du får ut av aggregatene er av like høy og stabil kvalitet som du får i stikkontakten hjemme. Du kan derfor koble til batteriladere og andre følsomme instrumenter. Det er til og med mulig å parallellkoble to like aggregater pga denne teknologien.
  • Halvert støynivå. EU serien er utstyrt med dobbelt system for demping av støy. God isolasjon og optimalisert kjøling reduserer støy og gjør dem spesielt velegnet til hytte og campingbruk.
  • Lav vekt. Vekt og størrelse er halvert sammenlignet med tradisjonelle aggregater. Dette har Honda gjort mulig ved hjelp av sin Highspeed generator teknologi. 
Hvorfor er det store prisforskjeller på aggregater? Les mer om dette her
Sorter Navn (a > å)
Kampanje

Aggregathus

Et solid, fullisolert aggregathus som også kan inneholde solcellekomponenter, batterier etc. 
61871400
Kampanje

Honda EU10i

Bærbar 1000W generator for hytte og fritid. Moderne, kapslet design, lav vekt og meget lavt lydnivå.
63281010
Kampanje

Honda EU22i

Bestselgeren i Hondas aggregat serie. Bærbar 2200W generator for den som trenger det lille ekstra
63281090
Kampanje

Honda EU70is

7000W inverteraggregat for den med store krav til kapasitet og støynivå. Fuel injection og mulighet for fjernstart
63281040