Til toppen
Effektiv måking av hyttetaket

Effektiv måking av hyttetaket

I mer enn 30 år har produktene fra Avalanche vært et markedsledende verktøy for enkel snømåking på tak. Taksnømåkeren er effektiv, har liten vekt, og gjør derfor jobben på en rask og enkel måte uten at du trenger å bruke mye krefter. Å måke snø fra tak har aldri vært enklere.

Slik gikk det da NRK testet Avalanche taksnømåker


Avalanche er et revolusjonerende produkt for å enkelt fjerne snø fra hyttetak. Med Avalanche Pro er produktet blitt enda bedre. Glideplasten, eller "slide kit" som det kalles, er nå produsert i en svært sterk plastkonstruksjon som tåler selv de mest ekstreme belastningene som is og snø utsetter den for.

Trygg og effektiv takmåking med Avalanche


Trygt og effektivt

Avalanche taksnømåker har en lav vekt og en ergonomisk utførelse som gjør at man kan stå på bakken og måke snøen ned fra taket. Dette er en langt tryggere måte å måke snøen ned fra taket på. Etter at Avalanche har gjort jobben sin kan eventuelle rester av snø fjernes med det supplerende produktet Avalanche taksnørake. Konstruksjonen har hjul for å hindre at man skader underlaget. Skaftet har som standard en lengde på 5 meter og er utført i solid glassfiberarmert polyester (GUP)

Glassfiberens fremste egenskap er at den tåler sterk kulde, i motsetning til termoplast-produkter som blir sprø og kan knekke under denne type belastning

Selve duken er behandlet med silikon for å oppnå størst mulig glideeffekt. Skaftet kan forlenges med 2,5 meter ved å bruke en forlenger.


Her finner du produktene for måking av tak:

Avalanche taksnømåker
Avalanche er verdens mest solgte taksnømåker og perfekt for måking av norske hyttetak. Solid konstruksjon og produsert for å vare i mange år. Innebygde hjul skåner underlaget. 
Les mer om Avalanche

 

Avalanche taksnørake
Avalanche taksnørake med innebygde hjul som skåner underlaget - en effektiv måte å holde taket snøfritt på. Praktisk i kombinasjon med taksnømåkeren.
Les mer om Avalanche taksnørake

 

Takmåker for Caravan
Med vinkel på stangen kan du nå enkelt og trygt stå på bakken mens du drar snøen av taket på din bobil eller campingvogn.
Les mer om takmåker for Caravan