Tilbud Incinolet forbrenningstoalett

Incinolet


Varenummer: p-100004

Ny og forbedret versjon med økt forbrenningskapasitet, bedre isoleringsevne og lavere energiforbruk


Basert på 60 års produksjon i USA, er forventet teknisk levetid på Incinolet mer enn 20 år.

Amerikanske Incinolet er verdens mest solgte forbrenningstoalett og har vært testet gjennom en rekke internasjonalt anerkjente testinstitutter med gode resultater. Incinolet er et robust og driftssikkert forbrenningstoalett, konstruert for å sikre lang levetid og minimalt vedlikehold. En av de største fordelene til Incinolet er at vedlikeholdet kan utføres på stedet av hytteeier selv. Grunnen til dette er en enkel, mekanisk konstruksjon hvor alle deler er lett tilgjengelig. Dokumentert trygg bruk gjennom 60 års erfaring. 

Vi kan hjelpe deg med installasjon av din Incinolet

Installasjonen krever ingen graving på tomta. Vann eller avløp er heller ikke nødvendig - kun strøm. Toalettet forbrenner vått og tørt, men kan leveres med urinal for begge kjønn om ønskelig. Mange velger dette for at forbrenningstoalettet skal være ubrukt store deler av døgnet. Toalettet er meget energieffektivt og forbruker mellom 0,5 og 1,0 kWh pr. forbrenning. 

Incinolet ble i 2019 ytterligere forbedret med en mer energieffektiv forbrenning og lavere energiforbruk.

Det benyttes ofte mange kreative måter å beregne kapasitet på. Vår erfaring er at forbrenningstoaletter med 2000W element (uavhengig av fabrikat) er egnet for hytter med inntil 6 personer tilstede.  

Incinolet er verdens mest solgte forbrenningstoalett og er testet gjennom internasjonalt anerkjente testinstitutter. Les mer om dette her

Med i leveransen følger 500 toalettposer, 80cm veggjennomføringsrør, Ø110mm bend og pipehatt for plassering på toppen av lufterøret. Forbrenningen krever lufttilførsel via en vanlig lufteventil.

Energikilde 230V
Bredde 38 (42 med pedal) cm
Krever kurs 10
Dybde 61 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde 53 cm
Sittehøyde 52 cm
Vekt 42 kg
Strømforbruk pr forbrenning 0,5 - 1,0 kwh
Krever trykkvann Nei
Krever innlagt strøm Ja

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.