Til toppen
Varenr.: 4012023

Installasjonskit til Ecofast vannfiltere

Installasjonskit for Ecofast filtere (under benk)

Fraktalternativer

Hurtigkoblinger og pex-rør i 10mm (3/8") med overganger til 15mm (1/2") for tilkobling av Ecofast drikkevannsfilter til eksisterende røropplegg. Installasjonspakken er tilpasset drikkevannsfilterne Ecofast og Ecofast Duo og består av:

  • 1m pex-rør 10mm
  • T-stykke 10mm
  • Overgang 10mm - 15mm m/utv.gjenger
  • Overgang  10mm - 15mm m/innv.gjenger
  • Tilbakeslagsventil 10mm
  • Overgang til kran

 

Ecofast drikkevannsfilter er et kompakt og plasseringsvennlig filter som kan monteres der du ønsker, f.eks. under kjøkkenbenken. Leveres med Pex hurtigkobling-inntak som både kan knyttes til "vanlige" kobber-vannrør, Vera vannsystem eller det kan benyttes et ferdig installasjons-kit for å montere filteret (se ekstrautstyr). 

Filteret sørger for rent drikkevann og er produsert av anerkjente Doulton. Dette er et britisk selskap som har drevet med vannfiltering siden 1826 og en av verdens ledende aktører på markedet. Filterteknologien som benyttes her er av typen Ultracarb® og er svært effektivt mot blant annet bakterier, klor, bly/tungmetaller, organisk materiale og små partikler (0,5 micron). I tillegg fjerner det uønsket smak og farge på vannet. 

Å drikke rent, filtrert vann gir mange helsefordeler.

Filteret skiftes etter ca 2300 liter eller 6-12 mnd ved daglig bruk. Maks 3 år ved periodisk bruk (hyttebruk). Enheten tåler ikke frost. 


Slik installerer du filteret:

Tilbud

Drikkevannfilter Ecofast

Effektivt drikkevannsfillter som kan plasseres under kjøkkenbenk
4012014
Tilbud

Drikkevannfilter Ecofast Duo

Drikkevannsfillter med forfiltrering som kan plasseres under kjøkkenbenk
4012015