Søk

Nylig sett på

logo

Saga

Kjøkkenøy

Kjøkkenøy i antikk håndmalt utførelse. Praktisk sitteplass for 2 krakker på den ene siden og oppbevaringsskuffer på den andre siden av øya. Kjøkkenøya kan også benyttes som arbeidsbenk/pult. Påmonterte hjul i den ene enden gjør det enkelt å flytte møbelet.


fra kr. 6.990,-

Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg.

Hyttekjøkkenet er modulbasert og leveres flatpakket for enkel transport og håndtering. Selve monteringen gjør du enkelt selv. Modulene kan kombineres med hverandre på en slik måte at du enkelt kan konstruere en løsning som både passer til din hytte og som samtidig gir kjøkkenet det særpreget du ønsker. Alle underskap leveres komplett med hver sin benkeplate. Velg mellom 3 farger

Bredde120 cm
Dybde70 cm
Høyde85 cm
Saga hyttekjøkken hyttemøbler kjøkkenøy
Saga hyttekjøkken hyttemøbler kjøkkenøy miljøbilde
Saga hyttekjøkken hyttemøbler kjøkkenøy
saga hyttemøbler hyttekjøkken krakker
Saga hyttekjøkken hyttemøbler kjøkkenøy
Flere mottakere?

Ja takk, jeg ønsker kopi til min e-post

SendSpørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.