Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 14344402

Liebherr 342L

342L kjøleskap som også egner seg for hytter med solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet

Tyske Liebherr er en av verdens ledende aktører av kjøleprodukter. De har produsert kjøleskap i over 60 år, er overlegne på kvalitet og har en patentert kjøleteknologi som gir ekstremt strømgjerrige skap. Kjøleskapet har energiklasse D etter ny standard. Dette skapet har i tillegg BluePerformance teknologi som gir ytterligere strømsparing, bedre plassutnyttelse og ekstremt lavt støynivå.

Skapet egner seg like godt for hytter med "vanlig" strøm som det gjør til hytter som baserer seg på solstrøm.

Dette kjøleskapet har et snittforbruk på kun 12Ah pr døgn. Det tilsvarer forbruket til en 6,5W lyslist, noe som er svært lavt. Hytter med strøm vil selvsagt også ha stor glede av dette skapet og oppleve store besparelser i strømregningen. Kjøleskapet drives på 230V strøm, men på grunn av det ekstremt lave strømforbruket er det spesielt godt egnet til hytter med solstrøm. Alt man trenger i tillegg til selve kjøleskapet er en liten inverter.

Dersom du kobler dette skapet til et 200Ah lithiumbatteri og en 1000W inverter så kan du drive det i 16 døgn uten ekstern strømtilførsel (litt avhengig av omgivelsestemperatur og kjøleskapets temperaturinnstilling). Kombinert med et solcellepanel som etterlader batteriet vil du lett kunne oppnå kontinuerlig drift. Eksempelvis vil ett av våre våre 155W solcellepaneler kun trenge et par timer med sol for å kompensere for døgnforbruket til dette skapet. Det kan selvsagt også benyttes på andre typer batterier, men husk at blybatterier ikke må utlades noe særlig under 40-50% fordi dette vil forringe levetiden på dem.

Kvaliteten på selve skapet er også i en klasse for seg med høy kvalitet i hver eneste komponent. Dette kjøleskapet er produsert for å vare i mange år. Volum 342L 

Les også: Hyttetorget tester kjøleskap koblet til solcelleanlegg

  • BluePerformance (gir ekstrem strømsparing, stille gange og bedre utnyttelse av plassen)
  • Touchscreen display for temperaturinnstillinger
  • BioCool funksjon som holder matvarene friske lenger
  • Comfort GlassLine dørhyller
  • Ergonomiske slimline håndtak
  • Mekanisk kontroll i skapet
  • Led belysning
  • Gjennomsiktige frukt- og grønnsaksskuffer
  • Høydejusterbare ben foran
  • Valgfri dørhengsling
Base for alle Hyttetorget sine produkter
Energikilde 230V
Bredde 60 cm
Dybde 66,5 cm
Høyde 165 cm
Vekt 65 kg