Liebherr fryseskap 103L A+++

Varenummer: 14344403

103L fryseskap som også egner seg for hytter med solcelleanlegg. Et av de absolutt mest strømgjerrige kjøleskapene på markedet

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 3 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: 1 stk.


Tyske Liebherr er en av verdens ledende aktører av kjøleprodukter. De har produsert kjøleskap i over 60 år, er overlegne på kvalitet og har en patentert kjøleteknologi som gir ekstremt strømgjerrige skap. Med dette fryseskapet i energiklasse A+++ har Liebherr tatt strømsparingsfunksjonen til et nytt nivå. Med SmartFrost teknologien reduseres isdannelse i skapet kraftig og dette betyr sjelden avriming. 

Skapet egner seg like godt for hytter med "vanlig" strøm som det gjør til hytter som baserer seg på solstrøm.

Skapet er testet på -18 grader og da holdt det et snittforbruk på 28Ah pr døgn. Det tilsvarer forbruket ca 15W, noe som er svært lavt til et fryseskap å være. Hytter med strøm vil selvsagt også ha stor glede av dette skapet og oppleve store besparelser i strømregningen. Fryseskapet drives på 230V strøm, men på grunn av det ekstremt lave strømforbruket er det spesielt godt egnet til hytter med solstrøm. Alt man trenger i tillegg til selve kjøleskapet er en inverter.

Dersom du kobler dette skapet til et 200Ah lithiumbatteri og en 600W inverter så kan du drive det i 7 døgn uten ekstern strømtilførsel (litt avhengig av omgivelsestemperatur og kjøleskapets temperaturinnstilling). Kombinert med et solcellepanel som etterlader batteriet vil du kunne oppnå kontinuerlig drift. Eksempelvis vil ett av våre våre 155W solcellepaneler trenge fire timer med sol for å kompensere for døgnforbruket til dette skapet. Et 300W panel vil kun behøve 2 timer med sol pr dag. Det kan selvsagt også benyttes på andre typer batterier, men husk at blybatterier ikke må utlades noe særlig under 40-50% fordi dette vil forringe levetiden på dem.

Kvaliteten på selve skapet er også i en klasse for seg med høy kvalitet i hver eneste komponent. Dette fryseskapet er produsert for å vare i mange år. Volum 103L. Innerveggene er glatte og rengjøringsvennlige. Fryseskuffer og glasshyller er laget av bruddsikkert glass. 

Les også: Hyttetorget tester kjøleskap koblet til solcelleanlegg

  • Ergonomiske slimline håndtak
  • Elektronisk temperaturinstilling
  • Mekanisk kontroll i skapet
  • Led belysning
  • Vendbar dør (valgfri hengsling)
Bredde 60 cm
Dybde 64,5 cm
Høyde 85 cm
Vekt 43,5 kg

Datablad:

Bruksanvisning
Datablad