Til toppen

Strømstasjoner

Hyttetorget kan levere spesialtilpassede strømstasjoner, tilpasset og dimensjonert etter behov. Strømstasjonen kan utstyres med en kraftig batteribank, og tilhørende utstyr (inverter, lader, regulator etc.) - perfekt i kombinasjon med våre bakkestativer.  Godt egnet i kombinasjon med våre 230V kraftpakker. Det er også mulig å tilpasse strømstasjonen med luftekanaler, slik at den kan utstyres med et av våre aggregater.

Våre strømstasjoner leveres med integrert galvanisert stålplatefundament og kan plasseres på komprimert pukk, labanker eller tilpasset betongplatting. Høye utstparinger for enkel kabelinføring. Vegger av pulverlakkert, galvanisert stål har lang levetid og minimalt vedlikehold. Vi kan også levere strømstasjoner med trepanel, som avbildet her. Det benyttes da Møre Royalimpregnering i farge RB-10 som kombinerer lang levetid og miljøvennlighet. 

Låsekasse med trekantlås gir ekstra beskyttelse av hengelås. Veggplater i pulverlakkerte galvaniserte stålplater. Valmet tak i glassfiberarmert polyester. Strømstasjonene kan leveres i mange alternative størrelser, men målene på skissen under er et eksempel på størrelse som dekker typiske behov og samtidig har mulighet for vesentlige utvidelser av batteribank. 

For mer informasjon og priser, vennligst ta kontakt så setter vi opp et tilbud på komplett løsning.