Tilbud Invertere fra 12V til 230V - strøken sinus

Invertere fra 12V til 230V - strøken sinus

Velg Effekt :

Varenummer: p-100132

Invertere med strøken sinus kan drive flere 230V produkter samtidig. Også godt egnet for produkter med følsom elektronikk.


Ved hjelp av en inverter (omformer) er det mulig å koble til 230V apparater basert på 12V batteribank. Det er viktig å velge en inverter som er tilpasset wattstyrken til de apparatene du ønsker å bruke. Disse inverterne er av meget god kvalitet og produserer 100% ren strøm. Passer til alt av elektrisk utstyr, også mer krevende applikasjoner osm elektrisk verktøy, kjøleskap, mikrobølgeovn m.m.

Enkel å montere og enkel i bruk. Lavt tomgangsforbruk og høy virkningsgrad. Beskyttet mot overbelastning (alarm ved for høy eller lav batterispenning).

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.