Til toppen
Varenr.: 41144395

Osmo Terrasse og Trebesk. Olje 708 Teak 2,5 liter

Osmo Terrasse og Trebeskyttelses Oljebeis er en innovativ slitesterk langtidsbeskyttende behandling av treverk utendørs.

Beskrivelse

  • Dekkevne: 26 m2/liter
  • Glans: Silkematt

Osmo Terrasse og Trebeskyttelses Oljebeis 2,5 liter

Osmo Terrasse og Trebeskyttelses Oljebeis er en innovativ slitesterk langtidsbeskyttende behandling av treverk utendørs. Oljebeis fra osmo anbefales brukt til terrasse, kledning, carporter, balkong elementer, le-vegger, gjerder osv. Egner seg best på treverk av gran, furu o.l.

  • Trenger ikke grunning
  • Er diffusjonsåpen
  • Beskytter mot sopp og råte

Fargekart Osmo Terrasse og Trebeskyttelses Oljebeis

Terrasse og Trebeskyttelses Oljebeis inneholder aktive ingredienser som beskytter mot mugg, alger og sopp angrep. Grunning og toppstrøk i ett produkt og leveres i mange farger. Ønskes en enda mer fyldig behandling kan det legges på UV- voks/olje som er beregnet til utendørs bruk, denne fås også med antiskli. Denne voks/olje vil slites av med tiden, men gi en bedre beskyttelse enn bare oljebeis.

Terrasse og Trebeskyttelses Oljebeis kommer i embalasje på 5 ml, 0,75 liter og 2,5 liter

Terrasse og Trebeskyttelses Oljebeis er enkel å påføre med lang åpentid og tørker ikke inn på verktøyet. På ubehandlet treverk anbefales det 2 strøk, mens det til renavasjon normalt holder med 1 strøk. Det er ikke nødvendig med sliping.