Til toppen
Varenr.: B64432020

saga fyrfat med hjul

Rentbrennende bålpanne uten plagsom røyk! Saga Fyrfat er en romslig båltønne-konstruksjon i rustfritt stål som avgir langt mindre røyk, renere forbrenning, mindre aske og bedre utnyttelse av veden. Fyrfatet er dobbeltvegget og er trygg i bruk. Leveres med et solid beskyttelsestrekk samt hjul for enkel forflytning.

Saga Fyrfat er produsert i solid rustfritt stål og er av høy kvalitet. Den rentbrennende konstruksjonen gjør at røyken fra bålet blir redusert til et absolutt minimum.  Et ildsted som er perfekt til både bålkos og matlaging. 

Fyrfatet egner seg også godt på terrassen. Her avbildet i kombinasjon med våre Adirondack Exclusive stoler

 

Nyt bålkos uten røyk

Fyrfatet er dobbeltvegget og henter kald luft fra det ytre kammeret, som varmes  opp og stiger til den møter flammene i det indre brennkammeret. Her oppstår det en sekundær antenning av røykgassen. Dette gir et varmere og mer intenst bål, med langt mindre røyk enn man opplever i tradisjonelle bål og bålpanner. 

I tillegg brennes mer av veden helt opp og etterlater seg mindre aske og avfall. Forbrenningsprinsippet gir samtidig den effekten at det ikke utvikles høy varme mot underlaget. Det vil si at vårt fyrfat står trygt på de aller fleste typer underlag, som for eksempel en tre-terrasse. Dette muliggjør enkel forflytning av produktet ved hjelp av de påmonterte hjulene - så fremt underlaget er jevnt og stabilt. Ønskes ikke hjul kan det benyttes en praktisk distanse-ring som gjør fyrfatet godt egnet for permanent plassering. 

Hva følger med i esken?

Et solid beskyttelsestrekk følger med i leveransen. Som ekstrautstyr leveres blant annet en grillrist for matlaging samt gnistfangerlokk. Et praktisk metall-grep for å håndtere disse når bålet er tent følger allerede med i denne pakken. Hjulene er allerede påmontert og det er ingen montering som skal til - klar til bruk!

En elegant grillrist samt gnistfanger kan anskaffes som ekstrautstyr. Et solid beskyttelsestrekk følger med i grunnpakken. 

Bla i leservennlig brukerveiledning