Til toppen
Varenr.: 12640100

Separett Pee urinal

Separett Pee er et urintaolett for deg som vil øke kapasiteten på ditt forbrenningstoalett eller for deg som trenger en ekstra toalettløsning for det våte.

Separett Pee er et urintaolett for deg som vil øke kapasiteten på ditt forbrenningstoalett eller for deg som trenger en ekstra toalettløsning for det våte. Den innebygde vannlåsen vil sørge for at urinlukt ikke sprer seg i toalettrommet. Urinova Hygienevæske og Sperrevæske vil fungere godt i kombinasjon med Separett Pee.

  • Kan plasseres hvor som helst
  • Enkel i bruk
  • Kobles til urinavløp eller drensgrøft

Urin en bakteriefri og steril væske som det ikke er kontroversielt å drenere kontrollert til naturen. Væsken inneholder imidlertid nitrogen, som er en gjødning. Derfor er det ønskelig med visse minimumsavstander til elver, innsjøer og drikkevannskilder. Vi har standardiserte små grøftekonstruksjoner i vårt program til dette formålet. Vi anbefaler Separett Avløpsrens for å holde toalettet luktfritt. 

 

Infiltrasjonspakke under jord

Renseløsning for urinaler og urinseparerende toaletter
6110014

Overskuddsbeholder / avløpstank

Benyttes for hytter uten avløpsmulighet
6187257

Separett avløpsrens - 5 pack

Separat avløpsbehandling er en biologisk tablett som plasseres i urinskålen på det urinseparerende toalettet, den brytes sakte ned og enzymene holder urinutløpet fri for avleiringer som over tid risikerer å stoppe strømmen.
11180100

Urinova hygienevæske 0,5ltr

Holder toaletter og urinaler frostsikre og hygieniske
6110017

Urinova hygienevæske 1 Ltr, refill

Holder toaletter og urinaler frostsikre og hygieniske
6110016

Urinova Sperrevæske 0,5ltr

Viktig å bruke for at UriNova skal holde seg luktfri. Hell ca. 1 dl. sperrevæske i toalettet hvert 14. bruksdøgn.
6110015