Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 61871417 | Solstrøm

Offgrid Energibod m/5kW kraftpakke 10,2kWt

Offgrid energibod med 230V 5kW Lithium Ultra kraftpakke ferdig montert og tilkoblet

Fraktalternativer

Offgrid energibod med 5kW Lithium Ultra kraftpakke ferdig montert og tilkoblet av godkjent elektriker. Energiboden er fullisolert og laget av materialer av høy kvalitet. Konstruert med tanke på nordisk klima og i henhold til norsk standard for snølast og øvrig belastning. Offgrid-boden kan plasseres så langt unna hovedhytta du ønsker og vil forsyne deg med strøm året rundt. 

Anlegget leveres komplett, men kan utvides og tilpasses ditt behov


Energiboden har skråtak som er utstyrt med 4 stk 400W half-cut solcellepaneler og vendes mot syd for optimal strømproduksjon. Under ideelle solforhold tilfører panelene batteribanken over 55,6A pr time. Det betyr eksempelvis at 10 effektive soltimer vil lade opp batteribanken med 556Ah (ca 7,1kWt). Inne i boden er det god plass til batteribank, teknisk utstyr, aggregat etc. Produksjon og montering foregår i Hyttetorgets egne lokaler i Sandefjord og produktet leveres ferdig montert og tilkoblet. Godkjenningspapier fra autorisert elektriker medfølger. Dette betyr at en hvilken som helst godkjent elektriker kan koble seg videre fra Offgrid boden og inn i hovedhytta, uten spesialkompetanse på solcelleløsninger. 

Gulvet er produsert i heltre og boden leveres med låsbar dør


Kraftpakken som følger med i leveransen er av typen 5kW Lithium Ultra og består blant annet av 4 stk 400W half cut paneler, 4 stk 200Ah Lithium Ultra batterier og en hybridinverter på 5kW. Les mer om kraftpakken her. NB! Batteribanken kan utvides med samme batteritype i "gruppe" av 4 og 4 batterier. Hver batteribank består av tilsammen 10,2kWt

Komponentene i kraftpakken består av høykvalitets paneler og det siste innen batteriteknologi


Energiboden er stor og har plass til flere batterier enn det som følger med i pakken, dersom det skulle være behov for dette. Fordi hytta gjerne blir brukt sporadisk så er batteribankens størrelse viktigere enn antall paneler. Man kan når som helst utvide batteribanken dersom man finner ut at denne ikke er stor nok. Alternativt kan man installere et backupaggregat i energiboden som kan sikre at batteribanken alltid har nok strøm tilgjengelig, også i den mørke årstiden. 

Dersom du anskaffer en av våre aggregatpakker vil vi montere denne i offgrid-boden og koble den til anleggets batterilader uten pristillegg. Boden vil sikre god støydemping fra aggregatet og sørge for trygg plassering, gjerne med litt avstand fra hovedhytta. 

Energiboden er konstruert med tanke på det tøffe nordiske klima. Den er fullisolert og laget av materialer av høy kvalitet. Gulvet er produsert i heltre og boden leveres med låsbar dør. Boden kan utstyres med alt du ønsker av teknisk utstyr for å sikre deg nok strøm på hytta året rundt. Den solide døren i kombinasjon med byggets øvrige konstruksjon gjør det enkelt å få tyveriforsikret innholdet. 

Tips! Byggets takflate gjør det godt egnet til å samle opp regnvann.

Spør oss om fraktpriser, så sender vi deg et tilbud på dette. Skal du benytte bensinaggregat? Vær isåfall oppmerksom på at det inne i hovedhytta kun er tillatt med oppbevaring av 10L bensin. I energiboden kan du lagre inntil 50L.


Fundamentering

Hvilken løsning for fundamentering du velger er helt avhengig av forholdene på stedet der hytta skal plasseres. Her er noen tips/forslag:
Sementheller: Hvis underlaget er slett og tilnærmet i vater er det god nok fundamentering å legge en sementhelle under hver fot. Disse selges i de fleste byggevareforretninger og har mål på ca 30 x 30 x 5 cm.
Grus: Hvis terrenget er litt mer ujevnt kan det legges ut et ca 10 cm dypt lag med grus for å jevne ut terrenget. Grusflaten legges så det blir en flate som ender ca 30 cm utenfor føttene. Dette alene fungerer da som fundamentering. Grusen bør ha 0,20 korning. 
Ringmur eller såle i betong: Hvis terrenget er mer vanskelig, ved at det feks er fjell eller er sterkt skrånende, er det best å støpe en ringmur eller en såle i betong. Hvis du må bruke en slik løsning er det best å kontakte en murer som kan hjelpe deg med dette.


 • Leveres ferdig montert
 • Bredde: 445 cm
 • Dybde: 210 cm
 • Høyde (uten fundament): 282 cm
 • Areal: 5,5 m2
 • Ca vekt: 1200 kg
 • Takrenne, ventiler og beslag medfølger
 • Fullisolert og brannisolert i henhold til gjeldende lovverk
 • Spesialtipasset og ekstra forsterket for plassering av 4 store solcellepaneler
 • Leveres ferdig grunnet
 • Normalt ikke søknadspliktig

Vi leverer over hele landet - kontakt oss for mer informasjon
 
Byggesett
modul 2
Høyde 282 cm
Bredde 445 cm
Dybde 210 cm
Vekt 1400 kg

Offgrid Energibod uten utstyr

Har du ikke plass til solcellepaneler på hytteveggen, kan disse monteres på en ekstern energihytte. Leveres ferdig montert og grunnet. 
61871415

Offgrid Energibod Victron 4kW m/PowerWall 18,5kWt

Offgrid energibod med 230V 4kW PowerWall kraftpakke ferdig montert og tilkoblet. 18,4kWt batteribank
61871419

10,2kWt Lithium Ultra batteribank

10,2kWt Lithium Ultra batteribank til kraftpakker
63274510

Aggregatpakke 3,9kW Hyundai

Aggregatpakke basert på Hyundai 3900W støysvakt inverter bensinaggregat med elektrisk start og fjernkontroll samt ATS funksjon (autostart)
69107000

Aggregatpakke 6,5 kW Hyundai

Aggregatpakke basert på Hyundai 6500W støysvakt inverter bensinaggregat med elektrisk start og fjernkontroll samt ATS funksjon (autostart)
69106000

Aggregatpakke EU22

Aggregatpakke til energiverk basert på 2,2kW Honda EU aggregat
61870510

Aggregatpakke EU 30is TFS

Aggregatpakke til energiverk basert på 3kW Honda EU aggregat
61870500

Aggregatpakke EU 70i

Aggregatpakke til energiverk basert på 7kW Honda EU aggregat
61870800