Til toppen
Varenr.: 6327854

Trykktank 25 liter komplett

Minimerer støy og skaper et jevnt vanntrykk. Velegnet sammen med blant annet Vera, Aquatec og Fjojet pumper. Godt egnet i kombinasjon med Vera Vannsystem.

Trykktanken er på 25 liter og er riktig dimensjonert til Vera vannsystem og hyttepumper med 2,5 bars trykk. Hyttepumpen kan monteres på trykktanken og trykktanken anbefales montert vertikalt på vegg.. Denne installasjonen gir best funksjon og minst slitasje. Trykktanken leveres med nødvendige rør og rørdeler for tilkobling til pumpe.

Funksjonen til trykktanken er at pumpa kan forsyne trykktanken med vann med full kapasitet. Dette innebærer at pumpa arbeider relativt lett med minst mulig støy. Trykktanken forsyner vannsystemet med trykkvann uten støy og med jevnt trykk. Når trykktanken har forsynt en viss mengde vann til systemet vil den bli etterfylt av hyttepumpa og syklusen kan fortsette.

Pumpe med manomenter for etterfylling av luft i trykktanken medfølger i leveransen.

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 27 cm
Dybde 29 cm
Høyde 56 cm
Kampanje

Vanninntaksfilter

Kraftig filter som renser alt forbruksvann til drikkevannskvalitet. Kan benyttes for hytter og hus både med "vanlig innlagt vann" eller med pumpebaserte systemer (borehullsvann, VERA vannsystem etc.).
45700101

Trykktank med pumpe

En trykktank gjør vannsystemet mer stillegående. Pumpen leveres her ferdig montert på trykktanken.
p-100241