Til toppen
Varenr.: 6327158 | VERA

Turfilter med pumpe

Turfilter med håndpumpe som renser vann fra innsjø, elv, bekk, damm etc.. Imponerende renseevne kombinert med en liten størrelse og vekt gjør dette produktet til et "must" på tur. Vekt 265 gram.

Fraktalternativer

Filteret renser vann fra bekk, innsjø, myr eller annet ferskvann som du vanligvis vil være skeptisk til å drikke. Drives av håndpumpe, ingen strøm eller ekstern tilkobling er nødvendig. Fjerner 99,9 % av bakterier, organiske stoffer samt lukt, farge og smak på vannet. UF filteret fjerner også 99,9% av en rekke virusvarianter. Resultatet er et rent, friskt og velsmakende drikkevann. 

Produktet veier kun 265g og tar liten plass i tursekken. Renser ca 6000L vann før det må byttes. Kapasitet 1,2 liter pr minutt. Produsert i metall og fremstår svært robust.

En slange med filter i enden ledes ned i vannet og leder "urent vann" gjennom filteret renser dette til rent, friskt drikkevann. En praktisk sammenleggbar vannpose med skrulokk følger også med i leveransen. Et pent etui som rommer filter og slanger gjør det hygienisk og lett å ta med seg filteret overalt. 

Filteret er enkelt å skifte. Renseresultater er basert på tester utført av NSF, TUV, SGS, EPA og FDA.

Base for alle Hyttetorget sine produkter
Bredde 8,4 cm
Høyde 13,7 cm

Filterpatron for turfilter

Filterpatron til turfilter med pumpe.
4012099