Til toppen
Varenr.: B18000

1800 w rustfri stål incinolet forbrenningstoalet

Incinolet forbrenningstoalett 1800W stål, mangler emballasje

Fraktalternativer

Dette toalettet er kommet fra en av våre utstillinger eller kommet i retur. Produktet selges med full reklamasjon og garanti.

Amerikanske Incinolet er verdens mest solgte forbrenningstoalett og har vært testet gjennom en rekke internasjonalt anerkjente testinstitutter med gode resultater. Incinolet er et robust og driftssikkert forbrenningstoalett, konstruert for å sikre lang levetid og minimalt vedlikehold. En av de største fordelene til Incinolet er at vedlikeholdet kan utføres på stedet av hytteeier selv. Grunnen til dette er en enkel, mekanisk konstruksjon hvor alle deler er lett tilgjengelig. Dokumentert trygg bruk gjennom 60 års erfaring. 


Installasjonen krever ingen graving på tomta. Vann eller avløp er heller ikke nødvendig - kun strøm. Toalettet forbrenner vått og tørt, men kan leveres med urinal for begge kjønn om ønskelig. Mange velger dette for at forbrenningstoalettet skal være ubrukt store deler av døgnet. Toalettet er meget energieffektivt og forbruker mellom 0,5 og 1,0 kWh pr. forbrenning. 

Handler du Incinolet hos Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi kan gi deg gode råd og tips knyttet til installasjonen, foreslå riktig type avlufting, og tilpasse denne om nødvendig.

Vi bistå med teknisk kompetanse og hjelpe til med installasjon av din Incinolet

Incinolet gjennomgår stadige forbedringer som gir en mer energieffektiv forbrenning. Incinolet er verdens mest solgte forbrenningstoalett og er testet gjennom internasjonalt anerkjente testinstitutter. Les mer om dette her

Kapasitet: Vår erfaring er at forbrenningstoaletter med 2000W element (uavhengig av fabrikat) er egnet for hytter med inntil 6 personer tilstede. Forbrenningen krever lufttilførsel via en vanlig lufteventil. NB! Det finnes flere ulike måter å løse avluftingen fra toalettet på. Les mer om våre luftepakker under.

Enkel montering - les brukerveiledningen

Luftepakke 1 Incinolet - gjennom vegg

Luftepakke til Incinolet forbrenningstoalett
61877000

Luftepakke 2 Incinolet - utvending under takutspring

Luftepakke for Incinolet, utvendig under takutspring
61877010

Luftepakke 3 Incinolet - utvendig over tak

Luftepakke for Incinolet, utvendig over tak
61877015

Luftepakke 4 Incinolet - innvendig og over tak

Luftepakke for Incinolet, innvendig over tak
61877020
Kampanje

Poser til forbrenningstoalett 500 stk

Poser til forbrenningstoalett av høy kvalitet. Passer til bl.a. Cinderella og Incinolet. Pakke à 500 stk.
180001
Kampanje

Urinova Kompakt

Vannløst, hygienisk og luktfritt urinal i porselen som løser problemene med store væskemengder fra hyttetoaletter. Perfekt i kombinasjon med forbrenningstoalett
6110020