Til toppen
Varenr.: 70102024

Adirondack Classic, Pakkeløsning

Adirondack Classic pakkeløsning bestående av 2 stoler og et bord. Produsert i hvit cedertre. Høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Solid konstruksjon og god sittekomfort. Ekstremt lang holdbarhet og behøver ingen overflatebehandling.

Fraktalternativer

2 stk vedlikeholdsfri utestoler i cedertre som tar seg godt ut i de fleste miljøer. Brede/tykke armhvilere, solid konstruksjon og tettsittende sitte- og ryggspiler gjør denne stolen til et svært konkurransdyktig alternativ. Adirondack Classic har en unik sittekomfort pga den avrundede konstruksjonen både i rygg og sete. Dette er en rimelig stol med kvalitet i toppsjiktet. Pakkeløsningen inkluderer også et vedlikeholdsfri bord i cedertre som tar seg godt ut sammen med Adirondack Classic

Adirondack Classic pakkeløsning tar seg godt ut i de fleste miljøer

Kan fargebehandles om ønskelig, men urørt så vil den etter noen år endre karakter og få en flott patinert aldringsgrå fargestruktur. Treets oljer fungerer som naturlig impregnering og gjør stolen vedlikeholdsfri. Forventet levetid ubehandlet; minimum 30 år.

NB! Cedertre er ikke en truet tresort. For hvert tre som hugges, plantes det to nye.

Stolen leveres flatpakket og i deler. Alle delene kommer med ferdigborret hull til de medfølgende skruene. 

Adirondack Classic bord

Adirondack Classic bord produsert i hvit cedertre. Høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Solid konstruksjon og lang holdbarhet. Behøver ingen overflatebehandling.
70102023
Kampanje

Adirondack Classic

Adirondack Classic er produsert i hvit cedertre. Høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Solid konstruksjon og god sittekomfort. Ekstremt lang holdbarhet og behøver ingen overflatebehandling.
70102022

Adirondack Exclusive

Adirondack Exclusive er produsert i rød cedertre og har en solid konstruksjon og unik sittekomfort. Kvalitet ned til minste detalj.
70102018
Kampanje

Adirondack Exclusive, pakkeløsning

Sittegruppe i Adirondack Exclusive serien i rød cedertre.
70382018