Tilbud Cinderella Classic

Cinderella Classic

Varenummer: 1110501

Cinderella Classic et forbrenningstoalett som forbrenner avfall ved høy temperatur. Kun litt aske som restprodukt. Perfekt på norske hytter!

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 24 stk.
Butikk / Lager Alnabru: 1 stk.
Butikk / Lager Slependen: 3 stk.
Butikk / Lager Drammen: 2 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 1 stk.
Butikk / Lager Hamar: 1 stk.
Butikk / Lager Lillehammer: 3 stk.
Butikk / Lager Gol: 1 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 4 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 2 stk.
Butikk / Lager Bergen: 2 stk.
Butikk / Lager Trondheim: 2 stk.


Dette produktet kan sendes hjem med fraktbelastning eller hentes fraktfritt fra våre lager/butikker

Cinderella er et toalett som forbrenner avfall til aske ved høy temperatur. Et 2000W varmeelement (10A) sørger for effektiv forbrenning. I bakkant av toalettet monteres et Ø110mm luftererør som ledes opp over tak slik at varm luft kan evakuere. Finnes også i en oppgradert variant som heter Cinderella Comfort hvor luft hentes direkte fra utsiden via eget rør.


Cinderella er produsert i Norge og har vært på markedet siden 1999. Toalettet er godkjent i henhold til gjeldende EU-normer, Nemko godkjent og CE merket. Et pent design gjør at Cinderella tar seg godt ut på de fleste baderom. Den nordiske topografien byr på mange utfordringer med tanke på løsninger og infrastruktur til hytter og fritidshus. Mange vil oppleve store kostnader og krevende regelverk for å få dette på sine hytter. Elementer som vann og avløp blir for mange bare en drøm. Med Cinderella som hyttetoalett er det nå mulig å oppnå tilnærmet samme toalettkomfort som hjemme uten store kostnader og inngrep til vann og avløpssystemer.

Cinderella tar seg godt ut på ethvert baderom og tar ikke mye plass

Leveransen inkluderer takhatt, veggjennomføring (400mm), T-bend og 500 poser. Rimelig lufterør i ønsket lengde samt veggfester leveres av Hyttetorget. Se installasjonsfilm (uten lyd):

Ta gjerne turen innom en av våre butikker så forteller vi deg hva du trenger av utstyr og gir deg tips i forbindelse med vedlikehold av produktet. 


Handler du Cinderella hos Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi kan gi deg gode råd og tips knyttet til installasjonen, foreslå riktig type avlufting, og tilpasse denne om nødvendig. Vi kan dessuten bistå med teknisk kompetanse og hjelpe til med installasjon av din Cinderella

Les artikkelen: Fra utedo til ren nytelse med Cinderella

Type Classic
Velg Urinova Uten Urinova
Urinova Uten Urinova
Energikilde 230V
Bredde 39 cm
Krever kurs 10
Dybde 59 cm
Luftesystem diameter 110 mm
Høyde 60 cm
Sittehøyde 54 cm
Vekt 34 kg
Farge Hvit
Effekt 2000 watt
Strømforbruk 0,5 - 1,0 kwh
Krever trykkvann Nei
Krever innlagt strøm Ja

Datablad:

Installasjonsveiledning
Veiledning for installering av Cinderella Classic
Brukermanual
Brukerveiledning for Cinderella Classic

Spørsmål relatert til produktet?

Dersom du ønsker svar på en problemstilling som er relatert til dette produktet, anbefaler vi deg å benytte vår problemløser tjeneste. Gjennom Problemløseren kan du lese svarene til andres innmeldte problemstillinger. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du selv legge inn spørsmål. Din henvendelse gjennom Problemløseren vil få prioritet.