Tilbud Cinderella Comfort

Cinderella Comfort

Varenummer: 1110504

Cinderella Comfort hever standarden ytterligere på Cinderella

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 9 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: 5 stk.
Butikk / Lager Drammen: 2 stk.
Butikk / Lager Sarpsborg: 3 stk.
Butikk / Lager Hamar: 3 stk.
Butikk / Lager Gol: 2 stk.
Butikk / Lager Kristiansand: 3 stk.
Butikk / Lager Sandnes: 3 stk.
Butikk / Lager Bergen: 3 stk.
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Dette produktet kan sendes hjem med fraktbelastning eller hentes fraktfritt fra våre lager/butikker

Med dette forbrenningstoalettet får du et vesentlig bedre inne-klima og tilnærmet samme komfortable toalettopplevelse som hjemme. Toalettet er basert på Cinderella Classic og trenger verken vann eller avløp. Alt toalettavfall forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde.

Det spesielle med dette toalettet er lufteopplegget. Forbrenning krever luft og denne luften blir normalt hentet fra en åpen lufteventil i toalettrommet og ledes til forbrenningskammeret i toalettet. I Comfort modellen har vi isteden montert et til til-lufts-rør som leder luften utenfra direkte til forbrenningskammeret. Luften i rommet blir ikke berørt og dermed forenkles temperatur og klima innstillinger. Andre vifter som suger luft fra hytta blir heller ikke lenger berørt når denne metoden velges. Cinderella Comfort leveres dessuten med informasjonsdisplay som gir deg løpende informasjon om bruk av toalettet og vil også varsle om nødvendig tømming av askeskuff. 

All luft til forbrenningen hentes fra utsiden av hytta via eget rør, og ingen luft trenger å tas fra toalettrommet. Toalettet tilfredsstiller moderne tetthets krav (TEK 10) og har en ny type antibakterielt sete som standard. 

Cinderella er produsert i Norge og har vært på markedet siden 1999. Et pent design gjør at Cinderella tar seg godt ut på de fleste baderom. Den nordiske topografien byr på mange utfordringer med tanke på løsninger og infrastruktur til hytter og fritidshus. Mange vil oppleve store kostnader og krevende regelverk for å få dette på sine hytter. Med Cinderella som hyttetoalett er det nå mulig å oppnå tilnærmet samme toalettkomfort som hjemme uten store kostnader og inngrep til vann og avløpssystemer.

Handler du Cinderella hos Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi kan gi deg gode råd og tips knyttet til installasjonen, foreslå riktig type avlufting, og tilpasse denne om nødvendig. Vi  kan dessuten bistå med teknisk kompetanse og hjelpe til med installasjon av din Cinderella

Leveransen inkluderer takhatt, veggjennomføring (400mm), T-bend og 500 poser. Rimelig lufterør i ønsket lengde leveres av Hyttetorget. Selve monteringen er ikke komplisert og kan gjøres selv. Se hvordan her:

Type Comfort
Krever kurs 10
Velg Urinova Uten Urinova
Energikilde 230V
Energikilde 230V
Bredde 39 cm
Dybde 59 cm
Høyde 60 cm
Sittehøyde 54 cm
Vekt 34 kg
Effekt 2000 watt
Krever trykkvann Nei
Krever innlagt strøm Ja

Datablad:

Installasjonsveiledning
Veiledning for installering av Cinderella Comfort
Brukermanual
Brukerveiledning for Cinderella Comfort