Til toppen
Produktet er ikke aktivt!
Varenr.: 6160621

Gassovn Kompakt med varmespreder

Strømløs varmespreder påmontert vår kompakte gassovn. En produktkombinasjon som gir enda raskere og bedre varmefordeling.

Fraktalternativer

To av våre populære produkter, VERA kompakt gassovn og Varmespreder'n kan nå kombineres takket være vår unike varmebrakett. Braketten er spesielt tilpasset Varmespreder'n og hektes på i forkant av gassovnen. Etter få minutter vil braketten blir varm og føre til at Varmespreder'n begynner å rotere i høy fart slik at varmen blir fordelt rundt om i rommet på en effektiv måte.

Illustrasjonen viser hvordan varmen fordeler og sprer seg på en effektiv måte når varmespreder'n er igang.

Merk! Braketten som benyttes er spesielt designet for VERA kompakt gassovn og Varmespreder'n. Gassovnen leveres flatpakket og er enkel å montere sammen. Varmespreder'n kan selvsagt også benyttes på peisovnen når gassovnen ikke er i bruk. 

Regulatorsett medfølger ikke (se tilbehørsprodukter for alternative varianter).

Se TV2 reportasje: "Derfor velger vi gassovn nå" 

Kampanje

Regulatorsett standard 40cm

IGT Regulatorsett med universaltilkobling, 40cm meter slange og slangeklemmer
6142146
Kampanje

Regulatorsett m/nivåmåler 40 cm

Komplett regulatorsett med lekkasjetester og nivåmåler
6142143

VERA gass-skap 2X11kg

Sort gassflaske-skap som rommer 2 store gassflasker (10kg/11kg). Leveres med ben for bakkeplassering, samt veggbraketter for alternativ plassering. Skapet kan enten stå på utsiden av huset/hytta eller plasseres inne i en bod, teknisk rom eller lignende.
4144401

VERA gass-skap 1x11 kg

Gassflaske-skap i sort utførelse som rommer 1 stk stor gassflaske (10kg/11kg). Leveres med ben for bakkeplassering, samt veggbraketter for alternativ plassering på yttervegg. Skapet kan enten stå på utsiden av huset/hytta eller plasseres inne i en bod, teknisk rom eller lignende.
4144400

Nexa Gassalarm 230/12V

Gassalarm som detekterer og varsler ved lekkasje av propan, butan, metan og naturgass.
13565000
Kampanje

Vera CO varsler

Kullosvarsler som detekterer skadelige konsentrasjoner av CO i luften. Gir sanntidsinfo om kullosnivået i rommet og utløser alarm ved angitte grenseverdier.
20766000
Kampanje

Varmespreder'n - vifte til vedovn

Reduser fyringsutgiftene med denne høykvalitets ovnsviften. Kan benyttes som vifte til vedovn og til våre gassovner. Tilnærmet lydløs og laget for å vare i mange år!
10134290
Kampanje

Gassovn med varmespreder

Strømløs varmespreder påmontert vår bestselgende gassovn. En produktkombinasjon som gir enda raskere og bedre varmefordeling.
6160611

Brakett for varmespreder VERA gassovn kompakt

Brakett for Varmespreder'n til 'Gassovn Kompakt'
10134291

Brakett for varmespreder VERA gassovn

Brakett for Varmespreder'n til Vera Infrarød gassovn
10134292