Solcellepakke 200W 100Ah ULTRA

Varenummer: 63274441

Kraftig solcelleanlegg med 100Ah Lithium ULTRA batteri og 200W PERC monopanel.

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 33 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: 1 stk.
Butikk / Lager Hamar: 1 stk.
Butikk / Lager Lillehammer: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: 1 stk.
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: 3 stk.


Denne pakken leveres nå med Lithium ULTRA batteri

Denne pakken består av siste generasjon solcelle- og batteriteknologi og innehar de viktigste grunnkomponentene i et solcelleanlegg. Et 100Ah Lithium ULTRA batteri med det siste innen Heat og Bluetooth teknologi, gir deg rikelig med strøm og har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som et tradisjonelt blybatteri. I tillegg lades det raskere, veier mindre (kun 12,8 kg) og varer mye lengre. Og det kan dessuten utlades 100% uten å ta skade.

Har du 100A belastning på et 100AH lithium batteri, så varer dette nøyaktig 1 time. Setter du samme belastning på et 200AH AGM batteri vil spenningen synke til under 12V i løpet av minutter.

Med høy belastning vil et 100AH lithium batteri erstatte en 3-400AH AGM batteribank og med moderat belastning erstatter det et 200AH batteri

Våre lithiumbatterier kan også belastes hardere, dvs man kan trekke mer strøm ut av dem på kort tid uten at de tar skade. En intern BMS (battery management system) sørger for at strømmen kuttes dersom belastningen blir for stor.

Bluetooth teknologi gir deg full oversikt over anleggets tilstand samt forbruk og strømtilførsel via en smart app som kan lastes gratis ned til alle type smart telefoner.

Selve solcellepanelet er av typen PERC og er et "all black monopanel" og er satt sammen av monokrystallceller som har en høyere virkningsgrad enn de tradisjonelle polykrystallinske cellene. Det betyr at solcellepanelet ikke bare lader bedre når sola skinner, men også er istand til å lade når det er overskyet. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. Det er normalt ikke nødvendig å vinkle dette panelet, noe som gjør at det tar seg bedre ut på hytteveggen. Våre solcellepaneler er konstruert slik at dersom deler av panelet blir skyggelagt vil resten av panelene fortsatt produsere energi. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt.

Solcelleregulatoren, en 20A PWM regulator, er også av høy kvalitet og håndterer alle typer batterier. Den er imidlertid forhåndsinnstilt for bruk på lithiumbatterier og hvilket betyr enkel installasjon  "plug & play". Regulatoren har dessuten to USB utganger som f.eks. kan benyttes til lading av mobiltelefon/nettbrett etc..

Vi kaller dette SMART pakke både fordi komponentene er av høyeste kvalitet og innehar den seneste teknologi. Vi anbefaler deg å lese montering-/bruksanvisningen som du også finner under arkfanen "dokumentarkiv". MERK! Anvisningen er for komplett anlegg  og inneholder diverse ledninger og monteringsmateriell som ikke er med i denne pakkeløsningen. Vi anbefaler at du leser igjennom anvisningen og supplerer med utstyr du mangler før installasjon. 

Grunnpakken består av: 200W solcellepanel, sorte veggfestebraketter og skruer, 10m sort monteringskabel 2x6mm2 med MC4 smartkobling, 100 stk sorte ledningsklips, 100Ah Lithium Ultra batteri, 20A PWM regulator.  

Solcellepanel (BxHxD): 148x67x3 cm, Batteri vekt: 12,8 kg. 8 år garanti på batteri, 30 år garanti på panelet.

En pdf fil av monteringsanvisningen finnes i arkfanen dokumentarkiv. Den er også lagt ut i leservennlig format

Effekt 100 AH
Pakke Heat