Solcellepakke 335W 300AH ULTRA

Varenummer: 63274445

Kraftig solcelleanlegg med 300Ah Lithium ULTRA batteri, 335W PERC panel og 30A MPPT regulator

Butikk / Hovedlager Sandefjord: 6 stk.
Butikk / Lager Alnabru: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Slependen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Drammen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sarpsborg: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Hamar: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Lillehammer: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Gol: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Kristiansand: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Sandnes: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Bergen: Leveringstid: 3-6 dager
Butikk / Lager Trondheim: Leveringstid: 3-6 dager


Denne pakken leveres nå med 335W PERC panel

Ny batteriteknologi - Lithium ULTRA

Denne pakken består av siste generasjon solcelle og innehar de viktigste grunnkomponentene i et solcelleanlegg. Et 200Ah Lithium ULTRA batteri med siste Heat og bluetooth teknologi gir deg rikelig med strøm og har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet som et tradisjonelt blybatteri. I tillegg lades det raskere, veier mindre (kun 25 kg) og varer mye lengre. Og det kan dessuten utlades100% uten å ta skade.

Har du 100A belastning på et 200AH lithium batteri, så varer dette nøyaktig 1 time. Setter du samme belastning på et 400AH AGM batteri vil spenningen synke til under 12V i løpet av minutter.

Med høy belastning vil et 300AH lithium batteri erstatte en 9-1200AH AGM batteribank og med moderat belastning erstatter det ca 600AH  

Våre lithiumbatterier kan også belastes hardere, dvs man kan trekke mer strøm ut av dem på kort tid uten at de tar skade. En intern BMS (battery management system) sørger for at strømmen kuttes dersom belastningen blir for stor.

Bluetooth teknologi gir deg full oversikt over anleggets tilstand samt forbruk og strømtilførsel via en smart app som kan lastes gratis ned til alle type smart telefoner.

Selve solcellepanelet er et såkalt PERC panel satt sammen av monokrystallceller som har en høyere virkningsgrad enn de tradisjonelle polykrystallinske cellene. Det betyr at solcellepanelet ikke bare lader bedre når sola skinner, men også er istand til å lade når det er overskyet. Dette er en stor fordel i det norske klimaet. Det er dessuten ikke nødvendig å vinkle dette panelet, noe som gjør at det tar seg bedre ut på hytteveggen. Våre solcellepaneler er konstruert slik at dersom deler av panelet blir skyggelagt vil resten av panelene fortsatt produsere energi. I tillegg er de antireflekterende og er tillatt også i sårbare naturområder hvor reflekterende paneler faktisk er forbudt.

Solcelleregulatoren, en 30A MPPT regulator, er også av høy kvalitet og håndterer alle typer batterier. Den er imidlertid forhåndsinnstilt for bruk på lithiumbatterier og hvilket betyr enklere installasjon. 

OBS! Vær klar over at solstrømløsninger ikke nødvendigvis er noe alle elektrikere har erfaring medHandler du din solcelle-/energiløsning hos Hyttetorget kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt som kunde. Vi kan gi deg og din elektriker gode råd og tips knyttet til installasjonen, foreslå riktig dimensjonering, samt bistå med teknisk kompetanse. 

Grunnpakken består av: 335W helsvart solcellepanel, sorte veggfestebraketter og skruer, 10m sort monteringskabel 2x6mm2 med MC4 smartkobling, 100 stk sorte ledningsklips, 300Ah Lithium ULTRA med Heat & Bluetooth, 30A MPPT regulator.   

Solcellepanel (BxHxD): 166 x 100 x 4 cm, Batteri vekt: 35 kg. 8 år garanti på batteri, 30 år garanti på panelet.

Enkel montering - bla i brukermanualen her